tiistai 26. helmikuuta 2013

Takkivinkki!J: Mun on pakko tulla vinkkaamaan teille tästä takista, jonka löysin Ebayn uumenista. Kyseessä on vähän samanlainen kun vaikka Sheinsiderin, josta tiedän monien oman tilanneen, mutta tämä takki on halvempi. Tuosta löytyy monia eri versioita ebaysta, tämä kuvan takki maksaa £20 ja siihen postarit päälle. Ei siis paha. Mä olin ihan tilaamassa takkia itselleni, mutta tajusin että toimitus venyy väkisin maaliskuun puolelle, jolloin (toivottavasti) täällä Englannissa pärjää hieman kevyemmällä takilla. Suomen keleihin tämä olisi kuitenkin varmaan aika sopiva. Samanlaisia takkeja näkyy muuten todella paljon esimerkiksi Lontoossa ja Lontoon muotiviikollakin bongasin muutaman lähes identtisen. 

Täältä löytyy lisätietoa takista ja pääsee tilaamaan! Tilaamiseen tarvitsee vain Ebaytilin, Paypalin ja kärsivällisyyttä odotella pari viikkoa, sillä takki toimitetaan Kiinasta asti. En yhtään tiedä minkä laatuinen se on, tuskinpa kyllä kovinkaan ihmeellinen tuolla hinnalla. Kiva se kuitenkin on! Olen koko talven haaveillut jostain tuollaisesta, joten vähän harmittaa, että törmäsin takkiin vasta nyt.. 

11 kommenttia:

 1. Mä en kestä miten upee takki!! Love!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Haluisin niin tilata sen, mutta ei oo oikeen järkee enää :(

   Poista
 2. Kiitoksia paljon vinkistä!!

  Hei lueskelin sun postauksia vähän taaksepäin ja huomasin et kirjoitit, että kannattaa varata liput? ennakkoon , ettei tarvis jonottaa siihe London eyeen. ja ennakkoo varaaminen on halvempaa. Näinkö?

  Tiedätkös mistä voi varata ennakkoon ? onko jotain nettisivua?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.londoneye.com/

   Tuolta ainakin löytyy tietoa:) London eyeen joutuu kuitenkin (harmi kyllä) jonottaa, mutta lipputiskille ei jos on liput valmiina!

   Poista
 3. Kysyisin vielä, että ootko nähnyt siellä Camden townissa et myydäänkö siellä näitä toppeja? http://data.whicdn.com/images/43000350/7305092_large.jpg

  Ja sitten, tiedätkö yhtään minkälainen ilma Lontoossa on huhtikuun puolvälissä? Olen lähdössä ensimmäistä kertaa sinne!:)

  Suosittelisitko jotain hyviä ravintoloita? Mut ei kuitenkaan kiinalaisia/aasialaisia, vaan ihan tavallisia ravintoloita, mis on lehtipihviä taikka hampurilaista tms. :) kiitos!  Sait yhden lukijan lisää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot vissiin Lontooseen tulossa ;) Huhtikuussa on yleensä ollut jo ihan lämmin, varmaan ainakin +15! Viime vuonna oli jopa noussut hellelukemiin kuulemma.. Tää vuosi on kuitenkin tähän saakka ollut kylmempi kun yleensö :(

   Joo, jotain tollasia toppeja kyllä löytyy. Yleensä maksaa noin £8-12 ja aika monessa paikassa saa halvemmalla jos ostaa kaksi. £10 puntaa on tällä hetkellä reilu 11€ :)

   Ravintolavinkkejä (ja muitakin) löytyy tosta sivupalkista Lontoo-tagin alta:)

   Poista
 4. Ja paljonko niillä topeilla on hintaa mikäli noita löytyy jossai?:) Osaisitko jotenki antaa vinkkejä miten muistaa paljonko punta on eurona, taikka 20 puntaa euroina tmstms. Ettei joudu itse huijatun kohteeksi:)

  VastaaPoista
 5. voi kuinka täydellinen takki, ahhhhh <3!!


  http://marsqn.blogspot.com

  VastaaPoista