lauantai 23. helmikuuta 2013

Ostohyvitys, rahaa takaisin nettiostoksista!

R: Saatiin yhteistyötarjous Ostohyvitys.fi:ltä ja päätettiin suostua, koska tekin hyödytte tästä! En tiedä muistatteko, mutta ollaan ennenkin kirjoiteltu Ostohyvityksestä ja todettu se hyväksi palveluksi!  Ostohyvitys.fi on ilmainen palvelu, jonka jäsenenä saa rahaa takaisin nettiostoksistaan yli 400 verkkokaupassa. Jos ostaa vaikka 250 eurolla tuotteita Nellyltä, saa Ostohyvitys.fi:n kautta yli 23 euroa takaisin omalle bonustililleen. Ostohyvitys.fi saa itse rahansa verkkokaupoilta, jotka maksavat heille heidän kautta tulleista asiakkaista.

Melko yksinkertaista ja rahaa tosiaan saa takaisin nettishoppailuista, kunhan muistaa mennä nettikauppojen sivuille aina Ostohyvityksen sivuston kautta! Ostohyvitys.fi:n käyttäjäksi voi liittyä TÄSTÄ, liittyminen on helppoa, nopeaa eikä velvoita mihinkään. Ja hei, kirjoittamalla rekisteröitymisen jälkeen oma sivu-kohtaan koodin KAKSIYHDEN, saa 5 euroa ilmaista alkusaldoa bonustilille!

Onko joku teistä jo testannyt tätä palvelua? Pakko myöntää että itse rekisteröidyin sivulle, mutta sen jälkeen olen melko huonosti muistanut sitä käyttää. Pitäisi tsempata, ilmaista rahaa kuitenkin tarjolla..

Postaus toteutettu yhteistyössä Ostohyvitys.fi:n kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti