tiistai 12. helmikuuta 2013

Noloja treenibiisejäkö?

J: Mä olen vihdoin sisäistänyt Englantilaisen kuntosalin ykkösjutun, eli en voi treenata ellen kuuntele samalla musaan. Tekeekö Suomessakin kaikki sitä? En ole käynyt "kunnon" saleilla Suomessa koskaan, mutta ainakaan Salon uimahallilla kukaan ei kuuntele musiikkia. Tuolla oikeasti melkein kaikilla on napit korvilla.. Se on oikeasti ihan hyvä juttu, ei tarvitse kuunnella kun isot miehet puhisevat siinä vieressä.. :D Mua välillä oikein nolottaa mun treenimusat, onneksi muut eivät kuule niitä. Kunnon hittejä! Tässä vähän esimerkkejä..
Mun lemppari juostessa on Cheek! Treenimusan pitää olla sellaista menevää ja motivoivaa, en voisi ikinä kuunnella mitään surullista tai liian rauhallista treenatessa.. Sanat saa olla just sellasta Cheekimäistä leijumista, josta tulee hyvä fiilis. Parhaimpia on myös sellaiset biisit, joista tulee hyviä muistoja. Esimerkiksi Lord Estistä tulee mieleen meidän My Mistake -joukkue ja Nickelbackin Burn in the groundista tulee mieleen Vilppaan miesten korismatsit. Pelkkä koripallon ajatteleminen motivoi.. Kuvittelen aina itseni kentälle juoksemaan sen pallon perässä ja ajattelen, että jaksan kyllä juosta tässä matolla vielä hetken. En voi luovuttaa, en mä siellä kentälläkään koskaan luovuta! :D 

Millaista musaa te muut kuuntelette? Kertokaa mulle muita hyviä treenibiisejä! Alkaa pikkuhiljaa omat listat kyllästyttää, muutaman kerran on tullut kuunnteltua ne läpi tässä viime aikoina..

11 kommenttia:

 1. Daruden sandstrom on kans tosi hyvä treenibiisi! :D ja youtubesta semmoi remix ku nirvana - girls. Kyl alkaa jalka nousee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa Darudea löytyy soittolistalta myös, jäi vaan tästä pois. Ihan paras biisi. :D Pitää tuo Nirvana kuunnella vaikka huomenna heti :) Kiitos vinkistä!

   Poista
 2. Ei hemmetti mitä biisejä! Pakko lisätä nickelback, cheek ja bomfunk Mc's playlistille. En mä oo muistanu noiden olemassaoloa :DD

  VastaaPoista
 3. ite en kyllä vois treenata ilman musaa, mistä sen energian ja voiman sitten lypsäisi!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä :D musa antaa kyllä ihanasti energiaa..

   Poista
 4. Oli pakko lisätä omaan soittolistaan kans toi nickelback :D ja myös toi nirvana ! :D

  VastaaPoista
 5. Tässähän oli monta hyvää :D Ei muuta kuin omalle listalle lisäilemään, salitreenin aikana napit korvissa on ihan must.

  VastaaPoista
 6. Mulla on nykyisin ehkä vähän rokimpi treenibiisimaku kuin ennen, vaikka väliin mahtuu toki räppejäkin. Tällä hetkellä mun puhelimeen ei saa soittolistoja, joten kuuntelen Nokian Mix radioon ite luomaani kanavaa. Sieltä oon bongannut mm. sellaiset biisit kuin Boys like girls: The Great Escape ja Bowling for Soup: 1985. Lovexin U.S.A on myös ihan mahtava juoksubiisi! Noissa Bowling for Soupin ja Lovexin biiseissä on myös loistavat sanat. Uusista suomalaisista treenimusiikiksi kelpaa ainakin Haloo Helsingin Huuda! ja Karri Koiran Pyöräilykypärä ja Lähe mun kaa on nyt muutenkin soittolistalla. Rentoutusbiiseiksi tän hetken ehdottomat suosikit on Pistepisteen Viljaa ja Hurtsin Illuminated.

  VastaaPoista