sunnuntai 10. helmikuuta 2013

my reasons to be fit
R: Selasin eilen illalla ennen nukkumaan menoa varmaan tunnin Instagramin fitspo ja gym-aiheisia kuvia. Ihan mieletöntä motivaatiota! Eli jos joskus ei jaksa lähteä salille, niin kannattaa selailla jotain inspiraatiokuvia, heti tulee yllättävä tarve lähteä treenaamaan.. Tässä muutamia syitä miksi mä jaksan treenata. Suurin syy on ehkä se, että haluan olla terve ja vahva. Tietty se kiva kroppa on plussaa ja se mieletön tunne treenin jälkeen. Mietin näitä juttuja aika paljon eilen, kun käytiin yksillä. Tai siis mä join yhden, muut enemmän. Muut lähti Dynamoon, mä lähdin kotiin. Mua ei vaan kiinnostanut juoda. Olen ennemmin seuraavana päivänä pirteä enkä halua että mikään (eli tässä tapauksessa alkoholi) rajoittaa mitä mä voin tehdä tai mitä mä en voi tehdä. Ja darrassahan ei saa treenata.. Joskus on kiva juhlia, mutta tällä hetkellä käytän rahani ennemmin johonkin muuhun.

Nyt pikaiset skype-treffit Jennan kanssa ennen salille lähtöä, pitäisi varata joku halpa hostla Lontooseen pariksi päiväksi.. Se on kyllä mahdoton tehtävä, kun kaikki hyvät on kamalan kalliita ja halvat on liian kaukana.. Mutta, ehkä me joku löydetään, sama se missä pari yötä nukkuu! Heippa!

4 kommenttia:

  1. Jep, instagram koukuttaa ja joskus sillä on positiivisiakin vaikutuksia :D Kivoja inspiskuvia, nyt haluttaa salille...

    VastaaPoista
  2. Kivoja inspiskuvia, pitävät tosiaan kyllä motivaatiota! :)

    Mulla on kans meneillään joku ihmeen terveyskevät ja treeni maistuu tällä hetkellä paremmalta kuin alkoholi!

    VastaaPoista