sunnuntai 10. helmikuuta 2013

my (bored) weekend

J: Mulla on ollut aika tylsä viikonloppu, tai siis Englannin mittakaavalla tylsä, Suomessa tämä olisi ihan tavallinen. Perjantaina host-vanhemmat käytti mun heille joululahjaksi antamani lahjakortin, joka oikeutti yhden illan babysittaukseen. Olin siis lastenvahtina! Katseltiin poikien kanssa leffaa, syötiin pitsaa ja poppareita ja laitoin heidät nukkumaan. Oma ilta jatkui vielä parilla leffalla ja jätskillä ennen kun sammuin ensin alakerran sohvalle ja myöhemmin omaan sänkyyn onnellisena hyvä kirja kainalossa. Paras tapa nukahtaa on ehdottomasti lukiessa!


Lauantaina nukuin pitkään ja lähdin käymään kaupungilla. Näin Annaa ja Millaa, istuttiin liian kauan Starbuckissa ja bongattiin varmaan maailman suurin matkalaukku! Pitää varmaan harkita sen ostamista ennen kun muutan täältä takaisin Suomeen.. Iltapäivällä kävin tekemässä salilla kunnon yläkroppatreenin ja nautin rauhasta. Ilta meni Putoksen ja Greyn Anatomian parissa.
Tänään nukuin taas pitkään, skypettelin Riikan kanssa ja katsoin vähän lisää Greyn Anatomiaa. Neljän aikoihin päätin, että on ihan pakko päästä salille, kun kaikki muut suunnitelmat meni pieleen.  Hyvä, että tuli lähdettyä sillä tein tosi hyvän treenin, tällä kertaa vähän enemmän jalkoja. Huomenna en pääse rappusia alas! Törmäsin kaiken lisäksi sattumalta kaveriin siellä ja jutusteltiin hetki, joten ei huono reissu ollenkaan. Piristi mukavasti ankeaa sunnuntaita.


Äsken skypettelin vähän aikaa äitin kanssa ja mun matkakuume kasvoi entisestään, kun kuulin heidän Espanjan reissusta. Onneksi viikon päästä tähän aikaa istun bussissa matkalla kohti Amsterdamia! Ensin pitää selvitä vielä yhdestä viikosta. Tänä viikonloppuna on taas pitkästä aikaa ollut vähän koti-ikävä, varmaan siksi kun en ole tehnyt oikeen mitään ihmeellistä ja on ollut aikaa ikävöidä. Onneksi seuraavista parista viikosta on tulossa ihanan kiireisiä..  Nyt taidan valmistautua tulevaan viikkoon ottamalla kirjan kainaloon ja kömpimällä peiton alle. Hyät yöt!

4 kommenttia:

 1. Onko sulla jotenkin tylsää siellä aupairina.. sun postaukset on aina jotenkin vähän masentavia ja aina toivot että viikot menis nopeasti ja olis taas viikonloppu tms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahhaa, eikö jokainen toivo että työviikko olisi nopeasti ohi ja olisi viikonloppu? ;)

   Poista
  2. Ano, au-pairina olleena voin vastata, että ei se au-pairin elämä nyt mitään ainaista juhlimista ja matkustelua ole. Työviikot on toisinaan hyvinkin rankkoja ja viikonloput on oikeastaan ainoita aikoja, kun on omaa aikaa.

   Eikä minun mielestäni postaus ollut mitenkään masentava. Kuvaa hyvin au-pairin rentoiluviikonloppuja.

   Ja Jenna, pidä oikein hauskaa Amsterdamissa!

   Poista
  3. On välillä tylsää, niin kun varmaan kaikilla ihan missä tahansa työssä tai koulussa :D Senja aika hyvin kertoikin jo pointin. Ihana samalla tavalla mäkin odotan aina viikonloppua (ja nyt LOMAAA) kun kuka muukin "týöntekijä".

   Poista