perjantai 22. helmikuuta 2013

London Fashion Week

R: Meillä kävi uskomattoman hyvä tuuri kun oltiin Lontoossa sattumalta juuri muotiviikkojen aikaan. Oli pakko päästä vähän fiilistelemään tunnelmia ja mentiin Somerset Houselle, jossa näytöksiä pidetään, bongailemaan tyylikkäitä ihmisiä. Oltiin kyllä niin turisteja siellä tyylikkäiden ihmisten joukossa, mutta onneksi ei oltu ainoita "turisteja".. Bongailtiin tyylikkäitä ihmisiä ja räpsittiin älyttömästi kuvia, tässä vähän parhaimmistoa..


Tuli kyllä kamala shoppailuhimo kun näki tuolla toinen toistaan tyylikkäämpiä ihmisiä! Paljon näkyi värikkäitä tennareita ja lenkkareita, lippiksiä, reppuja, kuviollisia housuja, neonvärejä, barokkikuoseja jne.. Mieletöntä, miten jotkut pystyy niin upeasti kantamaan vähän outojakin asuja ja näyttämään tyylikkäiltä koko ajan. Ja ne poseeraukset! Heti kun joku ottaa kuvaa niin asetutaan salamannopeasti poseerausasentoon, joka imartelee parhaiten omaa kroppaa ja asua.


Olisin voinut seistä tuolla Somerset Housen edustalla vaikka miten kauan ihailemassa jengiä ja bongailemassa muotimaailmasta tuttuja ihmisiä. Ja vähän ehkä harmitti että itsellä oli niin "tylsät" vaatteet päällä, eihän me aamulla hostellilta lähtiessä ajateltu että ollaan menossa tuonne. Mahtava kokemus kokonaisuudessaan, pitääkin joskus taas mennä Lontooseen muotiviikkojen aikaan.. Lontoossa on muutenkin tyylikästä porukkaa ja nyt oli vielä normaalia enemmän.. Näiden kuvien ja muutenkin Lontoon inpiroimana suunnittelin itselleni jo ostoslistaa kevääksi, ainakin kuviolliset housut on pakko saada!

6 kommenttia:

 1. Jos olisin ollut itse tuolla paikan päällä niin varmaan olisin seonnu kun niin paljon nähtävää ja ideoita yhdellä hetkellä! :D
  Oon tota samaa miettinyt, että jotkut kivat printtihousut haluaisin reilun parin viikon päässä häämöttävältä Tallinnan reissulta hankkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no vähän meinattiin mekin seota ;) Tallinnan Bershkassa, Stradivariuksessa tai Pull&Bearista voi löytyö kivoja housuja! Tai zarasta..

   Poista