keskiviikko 27. helmikuuta 2013

kuvia Lontoosta ja hostellivinkki köyhäilijälle

R: Kyllä mä niin kovin Lontoosta tykkään. Tässä vähän kuvia parin viikon takaa, lauantailta jolloin kierreltiin (melkeen) päämäärättömästi ympäri Lontoota, ihailtiin tyylikkäitä ihmisiä muotiviikolla ja herkuteltiin söpöillä cupcakeilla Covent Gardenissa..


Lauantai-iltana käytiin Chinatownissa syömässä kiinalaista, niin hyvää! Mentiin ekaan hyvältä vaikuttavaan buffettiin joka löydettiin, eikä jouduttu pettymään. Mieletön valikoima kaikkea mahdollista kiinalaista ruokaa (ja vähän muutakin) ja vielä sushiakin, jotka harmi kyllä tuotiin tarjolla vasta siinä vaiheessa kun oltiin jo lähdössä. Mahat täynnä oli hyvä kierrellä vielä muutamassa kaupassa Oxford-streetillä ennen kun lähdettiin hostellille nukkumaan.

Oltiin varattu hostelli tältä kertaa 3. zonelta, eli melko pitkän metromatkan päästä, mutta nopeasti se matka meni hyvässä seurassa! The Windmill hostelli oli kyllä melko positiivinen yllätys! Valittiin hostelli ihan puhtaasti hinnan perusteella, mutta se osoittautui yllättävän hyväksi (ainakin siihen nähden mitä pelättiin). Huoneet olivat perinteisen pubin yläkerrassa, meillä oli oma huone, mutta kylppäri jaetttiin muiden kanssa. Vähän oli yöllä kylmä, mutta niinhän se usein tuolla britanniassa on. Alue oli ihan mukavaa ja turvallisen oloista, kauppoja, pubeja ja pikaruokaravintoloita oli paljon. Sunnuntaina syötiin perinteinen englantilainen aamiainen siinä alakerran pubissa, palvelu oli hyvää ja ruoka maistuvaa. Pienellä budjetilla reissaaville suosittelen tätä hostellia ehdottomasti, vähän kun olisi jonkun kotona nukkunut! Vaikka metromatka kolmannelle zonelle on vähän pidempi ja kalliimpi, niin ne kyllä kestää jos saa majoituksen omassa huoneessa alle 20 eurolla/yö. Luksusta etsivälle tätä en todellakaan suosittele, mutta meidän tyylisille ennakkoluulottomille budjettimatkailijoille, joiden tärkein kriteeri yöpaikalle on oma rauha ja katto pään päällä, suosittelen kyllä.

4 kommenttia:

 1. Ooooo, LONTOO! Mulla on taas hirveä ikävä sinne! :/ Se on vaan niin ihana paikka. Valmistuisinpa mä nopeesti, että päästäis muuttamaan sinne...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :) Mäkin haluaisin joskus muuttaa sinne, mutta tällä hetkellä riittää että pääsen sinne reissaamaan tasaisin väliajoin.. Kahden viikon päästä taas <3

   Poista
 2. Kivoja kuvia ja ihana Starbucks ♥

  Terkkuja Teneriffalta :)

  VastaaPoista