maanantai 25. helmikuuta 2013

keväinen asu ja työnhakua..takki ja huivi Primark
liivi ja paita H&M
farkut Bershka
kangaskassi Carlings
kengät Converse

R: Tässä asu reilun viikon takaa, kun oltiin vielä Lontoossa. Toi ristipaita on noussut ehdottomaksi suosikiksi viime aikoina, tykkään siitä niin paljon! Mä niin odotan että täällä Suomessakin sulaa lumet pois ja voi käyttää keväisiä vaatteita. Mun pukeutumisinspiraatio on suoraan verrannollinen lumen määrään..

Tämän illan ja oikeastaan koko tulevan viikon teema taitaa mulla olla työnhaku. Monen kesätyöpaikan ja harjoittelupaikan hakuaika loppuu tämän kuun lopussa, joten nyt pitäisi muokata CV täydelliseksi ja kirjoittaa hakemuksia uudelleen ja uudelleen. Mun pitäisi saada oman alan harjoittelupaikka kevääksi tai kesäksi, jos haluan valmistua vuoden päästä. Ja mähän haluan. Se harjoittelupaikan saanti on kyllä helpommin sanottu kun tehty, varsinkin kun ensisijaisesti etsin harjoittelupaikkaa täältä Turun seudulta ja paikkoja on melko vähän tarjolla. Pääkaupunkiseudulla olisi kyllä joitain hyvältä kuulostavia mielenkiintoisia paikkoja, mutta en ole vielä päättänyt olenko valmis matkustamaan päivittäin monta tuntia (4) junassa tai vaihtoehtoisesti hankkimaan jonkun kämpän pääkaupunkiseudulta. Kun muu elämä kuitenkin on täällä Turussa.. Onneksi mitään päätöksiä ei tarvitse heti tehdä ja eihän sitä tiedä vaikka saisinkin sen unelmatyön täältä Turusta. Pitäkää mulle peukkuja!

8 kommenttia:

 1. Voi vitsi miten tyylikäs asu! Nuttura ja noi korvikset kruunaa kyllä koko komeuden. Tuo toka kuva on aivan hullun söpö! Ja pisteet vielä lokaatiosta, Lontoo, jes!

  VastaaPoista
 2. työhaku on kyllä aikamoista ! itekin lähetellyt kuumeisesti työhakemuksia vaikka mihin ja nyt just pitäis ennen tän kuun loppua käydä vielä toi lista loppuun kun niin monet haut umpeutuu.. ja tuntuu ettei mistään tuu vastauksia kun työpaikat menee suhteilla, kilpailu on niin kova ja taloustilanne no on nyt mikä on :p pitää toivoa! eilen laitoin s-marketin kassalle epätoivoissani hakemuksen jos nyt edes kassatädiksi pääsisi;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu niinpä :S Mä toivon että harjoittelupaikka ois edes vähän helpompi saada kun "oikea" työpaikka, kun on harjoittelutuki ja kaikkea. Mutta stressaavinta on kyllä se kun se paikka on melkeen PAKKO saada, ei auta vaikka pääsis kassatädiksi, sitä ei taideta hyväksyä harjoitteluksi ;)

   Poista
 3. Tsemppiä työnhakuun, sama tässä itsellä päällä!

  VastaaPoista
 4. onnea vaan työnhakuun!

  VastaaPoista