keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Kesän parhaita hetkiä

J: Tajusin erään kauhean jutun vähän aikaa sitten.. Jos olen heinäkuun puoleen väliin Englannissa, niin multa jää paljon hyvin keikkoja ja festareita välistä! Viime kesä oli aivan mahtava, tuli käytyä tosi monessa eri tapahtumassa ja nähtyä kaikki omat suosikit useaan kertaan. Toivottavasti tänä vuonna ehdin edes jonnekin. Oli pakko vähän muistella viime kesää ja kaikkia ihania tapahtumia. Kesä ei ole kesä ilman musiikkia, kavereita ja pussikaljaasiideriä!

Kesän alussa oltiin Riikan kanssa Turku Soundcheckissä kuuntelemassa Raappanaa, Asa & Polarsoulia ja Jukka Poikaa. Perjantaina oltiin Klubilla ihan kahdestaan ihan ekaa kertaa koskaan, hassua! Oli kyllä hauska ilta. Juotiin siideriä, syötiin ja illalla juostiin keskustasta Riikan luo ja kastuttiin läpimäräksi.. 


Kesäkuun puolessa välissä oltiin kaveriporukalla Helsingissä Boomboxissa, joka järjestettiin silloin ensimmäistä kertaa Suvilahdessa. Nähtiin mm.JVG, Timo Pieni Huijaus. Lord Est ja Paleface. Ihan hauska ilta. Kiva, että Helsinkiinkin rantautui joku isompi räp/hiphop -tapahtuma.. Boomboxiin haluaisin ehdottomasti uusiksi jos olisin Suomessa sillon.

Heinäkuun alussa otettiin Marian kanssa äkkilähtö Summer Upiin Lahteen. Nähtiin kahden päivän aikana kaikki Suomen parhaat hiphop/räp/reggae -artistit, mm. Jukka Poika, Raappana, Elokuu, Cheek, Kapasiteettiyksikkö. Veljenpojat, Brädi, Aste, Mikael Gabriel (no en kyllä laskisi sitä parhaisiin, mutta vetin hyvän ja energisen keikan kuitenkin..) ja varmaan monia muitakin, ketä on juuri nyt muista. Ehdottomasti yksi kesän parhaista viikonlopuista, vaikka perjantaina oli vähän bussiongelmia ja lauantaina kastuttiin läpimäriksi! Lahdessa on aina oma fiiliksensä, ei sitä turhaan kutsuta Suomen räppipääkaupungiksi.


Heinäkuun lopulla voitin VIP-liput DBTL:ään, joten siellä tuli käytyä keskiviikkona katsomassa Palefacea, Jukka Poikaa ja Raappanaa, joka tosin veti ilmaiskeikan jokilaivassa. DBTL meni muuten multa vähän ohi, mutta onneksi Riikka ja Janne piti mun lipuista hyvää huolta ja taisi joka päivä käydä jollain keikalla. 

Kesä huipentui Turussa järjestettyyn Aura Festiin. Aura Fest ei ole niin suuri ja tunnettu tapahtuma kuin vaikka Summer Up ja artistit eivät ole kaikkista parhaimmasta päästä, mutta fiilis siellä on ollut aina ihan paras! Aura Festit on järjestetty nyt kahtena kesänä Turussa Aurajoen varressa Barkerin puistossa ja molemmilla kerroilla ollaan tietenkin oltu mukana. Viime kesästä mun mieleen jäi Ruudolfin & Karri-Koiran mahtava keikka, varmaan kesän parhaita livekeikkoja jolla olin, JVG:n energinen esiintyminen, Aste (joka oli mun 17. kyseisen herran keikka..) ja Petri Nygård, joka ei ollut yhtään niin törkeä kuin yleensä. No okei, syynä tähän varmaan pari lasia liikaa skumppaa ja lonkeroa.. Onneksi Aura Festeille pääsen tänäkin vuonna!


Loppukesästä käytiin vielä Riikan kanssa Turun Linnan juhlilla kuuntelemassa Elokuuta ja Jukka Poikaa. Se oli yksi loppukesän aurinkoisimmista illoista ja mun toiseksi viimeinen viikko Suomessa. Jäi kyllä hyviä muistoja.. Koko kesä oli kyllä ihan mahtava, tai no sää oli nyt mitä oli, mutta kaikki festarit ja keikat olivat aivan parhaita! Olen niin onnellinen, että sain mahdollisuuden päästä mukaan noinkin moneen. Toivottavasti ensi kesänä ehtii edes jonnekin! Ensi kesänä voisi ottaa tavoitteeksi käydä jossain "oikeilla" festareillakin! Ilosaarirock Joensuussa vähän houkuttelisi, kun Riikka kehui sitä pari kesää sitten aika paljon..

Mitä festareita te odotatte eniten?

Ps. Postaus on ajastettu, nautitaan tällä hetkellä viimeisestä illasta Amsterdamissa!

8 kommenttia:

 1. Ruissi on lemppari! aurafest ja dbtl on lähinnä vietetty aina ulkopuolella, niiden makuun en oo oikein päässy...

  VastaaPoista
 2. Mul on niin ikävä KY:n keikkaa viime summer upistaaa! Se oli nii huikee! :D Harmi ettei pääse tänä vuon :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä mahtava! Toivottavasti ne joskus vielä vetäis jonkun keikan jossain. Harmi kyllä ettei Summer upiin pääse!:(

   Poista
 3. En tiedä pääsenkö millekään festareille tänä kesänä :-( suunnitelmissa oli Pipefest, mutta se ei ehkä onnistukaan, kun ikäraja nous 18 vuoteen ja mun seuralainen ei sitä vielä täytä :/ Pitää kattoo, jos jonkun muun saan mukaani..

  Viime kesänä olin Summer Upissa ja oli huippua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh! Ehkä saat jonkun toisen kaverin mukaan tai lähet taas vaikka Summer upiin! Tai vaikka Aura Festeille ;)

   Poista
 4. Voi yhyy ku tuli kesää ikävä! Itselläni jää töitten takia festareita, Flowhun onneks pääsen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Flowhun mäkin taitaisin päästä:) Se ois kans siisti kokea!

   Poista