sunnuntai 3. helmikuuta 2013

instapics week 4

R: Viime viikolla jäi Instagram-postaus kokonaan tekemättä, en muista otinko edes paljon kuvia. Ja jos otin, niin niissä oli todennäköisesti jotain opiskeluun, ruokaan tai treenailuun liittyvää.. Tässä tämän viikon kuulumisia, aika samalla kaavalla menty taas kun koko alkuvuosi..


1. Salilla, mä otan aika harvoin salilla kuvia, ihmettelen aina niitä ihmisiä joilla on instagram/blogi täynnä treenikuvia? Missä vaiheessa ehditte kuvailemaan, mä ainakin keskityn treenaamiseen ja unohdan kaiken muun? Muistan kun jollain oli kerran facebookissa hauska päivitys, en muista tarkkaan mitä siinä oli, mutta jotain siihen liittyvää että menettääkö treeni arvonsa jos siitä ei ole mainintaa somessa. Siis kyllähän treenit pitää kirjata vähintään heiaheiaan (jonka linkkaa facebookiin) tai blogiin, eihän muut muuten tiedä miten ahkera olet. 2. Kuvasin jostain syystä omia jalkojani? 3. Maailman paras täytetty paprika, testasin laittaa tavallisen juuston tilalle raejuustoa ja oli hyvää! 4. Kupittaan asemalla matkalla Saloon. Hain auton lainaan kun äiti ja iskä lähti reissun. Olisin halunnut mukaan, mutta en mahtunut matkalaukkuun..


5. Treenamassa, taas. Oli muuten sama kerta kun otin ton ekan kuvan ja tän. Otin todistusaineistokuvan kerrankin kun muistin. 6. Kotimatkan maisemia ja ihana aurinkoinen turku. 7. Eilinen aamupala, ihana kun viikonloppuisin on aikaa panostaa aamupalaan. Arkisin tulee syötyä yleensä jotain nopeeta, vaikka olisikin ihan vaan kotona opiskelemassa koko päivän. 8. Kirjoja, pitkästä aikaa sosiaalipolitiikan kirjatentti.


9. Enimmäkseen olen hengaillut jumpsuitissa ja lukenut.. 10. Vanha kunnon The Tribe - Klaani! Kuka muistaa? Instagramissa muutama myönsi heti muistavansa kyseisen sarjan. Klaani tuli siis yleltä joskus kauan sitten.. Jenna oli ostanut nyt tämän ekan kauden DVD:nä ja hauska huomata miten hyvin muistan vielä hahmot ja osan juonestakin.. 11. Aamulenkillä ja hauska (surullinen) talo Itäisellä pitkäkadulla. 12. Meillä oli koira viikonlopun hoidossa, voisi tulla useamminkin hoitoon että tulisi ulkoiltua enemmän.. Tai sitten voisin opetella ulkoilemaan ilman koiraakin..

Sellaista, hoitokoira lähti äsken kotiin ja nyt mä taidan katsoa yhden jakson Gilrsiä ja sitten taas lukemaan. Illat on parasta lukuaikaa! Ja jeee, enää 10 päivää reissuun.

6 kommenttia:

 1. Haha, just katoin telkku.comista kun ne mainosti girlsiä ja mietein, että pakko kattoo tänää sitä :-D ja voi muistan ton klaanin! Olin aika pikkunen sillon kun se telkkarista tuli, mutta katoin sitä vaan sen takia koska siinä oli joku hyvännäkönen mies ::D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä katsoin Girlsiä HBO:lta, kun poikaystävä välttämättä halusi hankkia sen meille :D Mutta ärsyttävä kun ne tekstit menee välillä väärin, esim. 4 jaksossa on 5 jakson tekstit :S Vois valittaa.. Vaikea katsoa kun koittaa kuunnella englanniksi mutta ne väärät suomitekstit hyppii silmille :D

   Poista
 2. hei mekin katottiin just pari jaksoa girlsiä ! :D se on ihan paras sarja :p mietin myös tota, että miten siellä salilla jaksaa/ehtii kuvata :D kai se on jos on treenibloggari niin vähän pakko niitä kuvia ottaa heh.. :p

  VastaaPoista
 3. Kiitti kommentista :) Kivoja kuvia! Hahaha, mäkin muistan klaanin, oli aika pähee sarja :DD

  VastaaPoista