tiistai 26. helmikuuta 2013

instagram-kuvia

R: Mä en ole vähään aikaan ehtinyt (lue: muistanut) tehdä instagram-postausta, mutta tässä nyt tulee viime viikkojen kuvia. Lähinnä siis kuulumisia reissusta, kännykällä tuli ikuistettua reissussa aika paljon sellaisia juttuja, jotka eivät ikinä muuten tänne blogiin päätyneet! Instagramista mut löytää nimimerkillä @riikka_ni.


1. Luin bussissa Rowlingin kirjaa, jonka sain joululahksi. Aloitin sitä sillon jouluna heti ja luinkin aika paljon, mutta opiskelukiireiden takia se jäi. Nyt aloitin kirjan alusta ja innostuin siitä taas, mutta jätin kirjan Jennalle. 2. Lentokentällä odottamassa.. Maailman tylsintä on matkustaa yksin.. 3. Lentokoneessa! Tässä vaiheessa taisin kuulla että junat ei kulje kentältä St Albansiin ja aloin stressata. 4. Englannissa, vein Jennan kanssa pojat kouluun aamuisin.


5. Jennalla oli ihania kukkia. Mäkin haluan kukkia kotiin. 6. St Albansissa käytiin parissa pubissa siiderillä, maistuipa hyvältä. Ja oli ihana nähdä Annaa! 7. Jogurttijätskiä, saako Suomesta kaupoista jogurttijätskiä? Mä en ainakaan ole törmännyt.. 8. Käytiin salilla, oli hauska nähdä missä Jenna treenaa. Ja olihan se kiva ettei reissu mennyt ihan kokonaan possutteluksi.


9. Älyttömän herkullinen cupcake, josta kirjoiteltiinkin jo täällä. 10. English breakfast, joka oli muuten parempaa miltä näytti. Yllättävän hyvää. 11. Bloggailutauko Starbucksissa ennen kun lähdettiin Amsterdamiin. 12. Kävin pitkästä aikaa Monkissa, en edes tiennyt että se on Lontoossa. Ja oli muuten Amsterdamissakin. Monki on ihana, mutta tällä kertaa en ostanut sieltä mitään.


13. Aamukahvilla Amsterdamin rautatieaseman Starbuckissa. Melkeen mikään paikka ei ollut auki vielä aamulla kun saavuttiin damiin, onneksi Starbucks pelasti. 14. Toisen päivän kahvittelut, toi vohveli oli niin hyvää! Alkoi tehdä mieli sitä kun näin tämän kuvan.. 15. Ruokaa! Käytiin italialaisessa syömässä, söin mielettömän hyvää pestopastaa. 16. Ihana kanaalimaisema. Haluan takaisin tuonne!


17. Taas ruokaa. Söin maailman parasta wokkia, toi annos oli järjettömän iso ja söin liikaa koska se oli niin hyvää. 18. Tissi kypärässä? 19. Hotellin aamiainen oli kiva yllätys, ei edes muistettu että siellä saa aamiaista. 20. Takaisin Suomessa ja lentokentällä, tietty missasin just edellisen bussin ja jouduin melkeen tunnin odottamaan seuraavaa.


21. Tukholman lentokentällä odottelua. 22. Oli niin kiva käydä viikon tauon jälkeen salilla. Mulla ei edes jouluna ollut niin pitkää taukoa. Kyllä muuten ihan erilaisella motivaatiolla jaksaa taas treenata, kun tuli vähän taukoa. 23. Sain Buzzadorilta postia, näistä lisää myöhemmin. 24. Asukuva päätyi Instagramiinkin..

Sellaisia kuvia tällä kertaa.. Lontoosta ja Amsterdamista olisi vielä paljon juttuja julkaisematta, ei kai ala kyllästyttää? Toivottavasti ei.. Mä taidan nyt tiskata, sitten voi ottaa rennosti. Olen tänään ollut jo vaikka miten ahkera, olen saanut monta to do-asiaa hoidettua ja moneen työpaikkaankin sain haettua. Toivottavasti pian tulisi kutsuja haastatteluihin.. Heippa!

2 kommenttia:

  1. toi pinkki cupcake on mun unelma! ihana :) mä niin tykkään instakuvista=)

    VastaaPoista
  2. kiva kuvapläjäys :)

    VastaaPoista