torstai 28. helmikuuta 2013

hyvällä diilillä halvalla matkalle

J: Mun ja Riikan synttäripäivä lähenee kovaa vauhtia ja tuli tossa lomalle mieleen, että pitäsi kyllä ostaa joku lahja Riikalle. Koska meidän Lontoon ja Damin reissu oli niin mahtava, niin kävi mielessä, että voisin antaa Riikalle yhteisen matkan lahjaksi! Kirjoittelin mun tämän vuoden matkahaaveista ja että haluaisin pääsiäislomalla Tallinnaan, joten se olisi aika täydellinen lahjaidea! Lahjabudjettini on kuitenkin melko rajallinen, joten pitäisi bongata jostain joku tosi hyvä tarjous tai diili, että idea toteutuisi. Yksi hyvä vaihtoehto on Grouponin matkalahjakortti. Grouponilla on usein esimerkiksi halpoja hotellipaketteja Tallinnaan, sellaisen kun saisi pääsiäiseksi!


Vähän houkuttaisi keväinen Tallinna, mutta mitä nyt äkkiä selailin laivayhtiöiden sivuja, niin pääsiäiseksi ei ole enää oikein halpoja laivamatkoja. Arkena mulla taas on muuta kivaa ohjelmaa tiedossa, kuten vaikka hammaslääkäri. Pitää myös ehtiä Raumalla käymään ja hoitaa pari opiskelujuttua pois alta ja kaiken lisäksi haluaisin tehdä sijaisuuksia, jos niitä olisi sen parin viikon aikana tarjolla, kun Suomessa olen.. Eli saa nyt nähdä mitä keksin.

Yksi ihana lukija muuten vinkkasi, että tuolla Grouponilla on myös Välimerenristeily todella halvalla. Seitsemän päivän all inclusive -risteily lennoilla ja lentokenttäkuljetuksilla maksaa vain 1195€. Just kun kirjoittelin risteilyhaaveistani ja niiden korkeista hinnoista.. Lahjakortti on mun harmikseni voimassa vain kesäkuussa, jolloin olen vielä Englannissa enkä siis sinne pääsisi. Tai no oikeastaan mun onnekseni, sillä tällä hetkellä ei olisi kyllä varaa maksaa edes tuota reilua tonnia! Tuollaisia diilejä saisi kyllä tulla useamminkin. Ja mielellään vasta sillon, kun mulla on varaa ostaa sellanen. ;) Tosi ärsyttävä kun saa yhtäkkiä ihme päähänpinttymän jostain risteilystä ja tietää, ettei tule sellaiselle kovin pian pääsemään.

Tuolla on muutenkin muitakin tosi hyviä tarjouksia, esimerkiksi kahden hengen loma Turkissa alle 400€ ja viikon majoitus Thaimaassa noin 500€. Vähän olisi siistiä ostaa Riikalle vaikka se Turkin loma synttärilahjaksi ja lähteä yhdessä viikoksi makoilemaan aurinkoon! Mun matkakuume muuten pahenee tätä kirjoittaessa koko ajan, miksi? Juurihan mä tulin kotiin reissusta?

Postaus toteutettu yhteistyössä Grouponin kanssa

4 kommenttia:

 1. Se on pirullista se matkailu, pahentaa vaan matkakuumetta... mulla oli ihan hirvee syksy, kun oli tullu irlannista takas.. ois halunnu mennä ihan mihin vaan, kuhan pääsis reissuun :D nyt on onneks helpottanu, vaikka edelleen matkalle haluan, mut nyt kesän tullen houkuttais ihan joku Suomessa autoilu ja kiertely :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! :D Mä voin vaan kuvitella, millanen on mun loppukesä on kun tulen täältä Suomeen. Pakko keksii kaikkee kivaa tekemistä;) Ajetaan vaikka Lappiin!

   Poista
 2. oho, tosi halvat matkat! Turkki houkuttelee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muhun ei niin Turkki iske, mutta tuolla hinnalla sinnekin menisin :D

   Poista