torstai 28. helmikuuta 2013

Helmikuun viimeinen

J: Mulla on Riikan 50mm objektiivi nyt parin viikon lainassa ja olen ottanut siitä ilon irti ja yrittänyt kuvailla kaikkea arkisia juttuja. Eli mun tapauksessa pääosin ruokaa, haha. No taitaa sinne muistikortille pari muutakin kuvaa olla tallentunut, joten kerrotaan nyt vaikka mitä kaikkea olen viime aikoina touhunut. Tykkään eniten kirjoitella ihan tavallisia postauksia mun tavallisesta arjesta, mutta jotenkin se on vähän jäänyt.. ..Olen syönyt aamupalaksi kaurapuuroa marjoilla ja ruisleipää. Ihanaa, kun käy vieraita, jotka täyttävät pakastimen maailman parhaalla leivällä. Aamupala on päivän tärkein ateria ja tykkään syödä sen rauhassa. Siksi syönkin aika usein herättyäni vaan vaikka jogurtin tai hedelmän kahvin kanssa ja kunnon aamupalan vasta kun olen vienyt lapset kouluun. 


..Olen lukenut melkein kokonaan J. K. Rowlingin uusimman kirjan ja ihme kyllä tykännyt siitä. Olin kuullut kirjasta enimmäkseen vain huonoa, joten oli hauska huomata koukuttuvansa siihen kuitenkin. Lukiessa maistuu Pepsi Max, vaikka piti pitää limsan juonnista vähän taukoa..


..Kävin tänään salin jälkeen metsästämässä protskupatukoita ja vasta kolmannesta kaupasta tärppäsi! Söin toisen heti ja pakko myöntää, että se oli täyttä kakkaa.. Proteiinin ja hiilareiden suhde ihan jees ja hintakaan ei ollut paha (reilu punnan), mutta se maku oli ällöä. Puhun nyt siis ylimmästä. Alempi oli hieman kalliimpi ja sisältää hieman enemmän proteiinia myös. Toivottavasti maku olisi edes hieman parempi, vaiks en mä noita sen hyvän mauan takia ala kyllä vetämään. Saa muuten suositella jotain hyviä proteiinipatukoita, mutta ei Fastin. Niitä ei täältä saa, pöh :( (Mulla on protskukriisi, pitää varmaan kirjoitella siitä joskus vähän lisää..)


..Ilahduim aamulla iloisesti kun postiluukusta kolahti uusin ebay hankintani, eli tuo musta wetlook skater -hame. Oon etsinyt tuollaista joulukuusta asti ja nyt tärppäsi alle kympin hinnalla! Sovittelin sitä Primarkista ostamani raitapaidan kanssa. Ihan täydellinen yhdistelmä! Nyt on synttäriksi asu valmiina ;) Ebaysta vielä sen verran, että olen koukussa siihen. Onneksi en ole vielä oppinut miten siirtää paypal-tilille rahaa, joten se hieman rajoittaa shoppailua. Älkää kertoko mulle miten, please!

Tänään olen myös pelannut jalkapalloa ja juoksennellut takapihalla poikien kanssa melkein 200kcal edestä. Tätä vauhtia musta tulee ennen kesää vähintään yhtä hyvä kun Messistä, Rooneysta ja Lampardista yhteensä! Ei mulle mitään muuta olekaan sitten tapahtunut. Olen ollut liikaa koneella ja liian epäsosiaalinen. Jospa viikonloppuna ryhdistäytyisi ja yrittäisi nähdä kavereita muutakin kun salilla tai somen välityksellä! Nyt kone kiinni ja takaisin tuon kirjan kimppuun, bye!

14 kommenttia:

 1. Oooo, toi hame! Haluun äkkiä nähdä sun kuvaileman asuyhdistelmän. Se kuulosti niin hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pitää joskus laittaa kuvia kun se yhdistelmä päätyy päälle :>

   Poista
 2. thank you :) nice pics! xx

  VastaaPoista
 3. mä ostin eilen ton kirjan vihdoinkin ja alku on ainakin lupaava. aika helppoa ja mukavaa tekstiä, mikä on kiva näin tenttiviikon vastapainoksi. arkipostaukset on kivoimpia<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin on, vaikka henkilöitä on todella paljon ja mulla oli alkuun ongelmia pysyä mukana, kuka kukakin on. Helpottui kuitenkin koko ajan lukiessa!

   Poista
 4. Proteiinikriisi? Mullakin on sentapainen menossa. En enää tiedä, mitä voin syödä, kun ruuan pitäisi olla tarpeeksi proteiinipitoista, mutta kuitenkin ekologista, tuotettu eläinystävällisesti (kannattaa lukea Tieto-Finlandian voittanut Syötäviksi kasvatetut) ja mielellään vielä suhteellisen edullista ja läheltä. Lisäksi eilen hammaslääkärissä sain ohjeet siitä, kuinka mun pitäisi syödä, etten lisää hampaiden eroosiota. En voi syödä enää edes porkkanoita täysin vapaasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla lähinnä siksi, kun täältä ei saa rahkaa, raejuusto tai muita hyviä maitotuotteita, joita oon Suomessa tottunut syömään esim. treenin jälkeen tai välipalaksi..
   Kannattaa panostaa kotimaisiin maitotuotteisiin, ellei nekin sitten oo siinä kirjassa lytätty huonoiksi? :D Mä alan miettimään ekologisuutta ja lähiruokaa enemmän kun teen taas itse ruokaostokset..

   Poista
  2. Saahan sieltä rahkaa, eli quark, ja raejuustoo, cottage cheese, ihan joka kaupasta. lisäksi fromage frais, jota on myös maustamattomana ja vähärasvaisena, sitä sai kaikista ruokakaupoista. paitsi tietty jos oot laktoosivaivainen, sitten mun ehdotukset ei oo kovin käyttökelpoisia...

   Tuli vaan mieleen, kun muistin tästä sen, kun et aikasemmin joskus löytänyt sitä kardemummaa pullaan, sitäkin on mun mielestä ihan yleisesti myynnissä, mutta silleen valmiiks murskattuna niitä siemeniä ei muistaakseni ollut niin kuin Suomessa.
   terv. anonyymi ex-au pair

   Poista
  3. Kirjoitin, että ei saa HYVIÄ maitotuotteita ;) Saa rahkaa, mutta ei niin proteiinipitoista, enemmänkin sellasta jälkkärirahkaa.. :( Se cottage cheese on mun mielestä tosi pahaa, oon kyllä yrittänyt sitä syödä aina välillä :D Fromage Frais on ihan uusi tuttavuus, pitää varmaan testaa!

   Joo kuulinkin jo kaverilta tosta kaardemummasta, kiitti kuitenkin!

   Poista