keskiviikko 2. tammikuuta 2013

viikon vanha asu


farkkulegginssit Zalando (ostettu blogin kautta saadulla lahjakortilla)
liivi Bershka
neule H&M
kengät Ellos
kaulakoru New Look (Jennan)
käsikoru Monki

R: Olin ihan kokonaan unohtanut julkaista yhden asun joululta! Tällaista oli päällä tapaninpäivänä kun mentiin käymään mamman ja pappan luona kahvilla. Tykkään tosi paljon tosta H&M:n uudesta neuleesta, sopivan ohut farkkuliivin(kin) alle ja ihanan pehmeää materiaalia. Olen muuten vähän kateellinen Jennalle tosta korusta, se piristää niin kivasti asuja! Haluaisin samanlaisen. Ei Jenna ehkä huomaisi jos tuo koru yht'äkkiä katoaisi jonnekin..

Olen tänään ollut ihan superenerginen, sama fiilis voisi kestää koko vuoden! Aamulla tein vähän aikataulua keväälle, ilmoittaudun muutamaan tenttiin ja yritin etsiä harjoittelupaikkaa. Päivällä kävin salilla ja haettiin sen jälkeen Greenzistä maailman parhaat salaatit, illemmalla olen mm. siivonnut, pessyt pyykkiä ja tiskannut. Nyt ajattelin tehdä tsatsikia ja syödä iltapalaksi tsatsikiruisleipiä, nam! Energistä loppuviikkoa kaikille ;)

6 kommenttia:

 1. voikun mullakin ois energiaa :) oon ollut ihan nuutunut koko alkuvuoden, kokoajan vaan väsyttää :D pitää ehkä hakea heti kun turkuun pääsee greenzin supersalaatti, jos siitä saisi voimia ja energiaa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu greenzin salaatista saa kyllä voimia :)

   Poista
 2. Tosi kiva asu! :) Farkkuliiviä ei ihan heti tulisi varmaan ajateltua omaan tyyliini, mutta tässä asussa se näyttää niin kivalta, että miksenpä minäkin voisi! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mäkään en ehkä pari vuotta sitten olisi uskonut että ihastun farkku(ja nahka!)liiviin näin kovin :)

   Poista
 3. Tosi kiva asu! :) Mukavan asiallinen, mutta silti niin rock!

  VastaaPoista