perjantai 25. tammikuuta 2013

uusi takki kevääksi

 photo takki2-2_zps7987f1d0.jpg
 photo takki-1_zps1d5d1ceb.jpg
 photo takki5_zps0b80619b.jpg
 photo takki4-1_zps5c50d65a.jpg

R: Mooiii kaikille pitkästä aikaa! Kevät saisi tulla jo, vai mitä? Mä ainakin olen jo hyvin valmistautunut, tilasin H&M:ltä (teko)nahkatakin kevääksi. Olisin halunnut samanlaisen jo viime keväänä, mutta koot loppui joka paikasta. Nyt piti käyttää alekoodi hyväksi ja tilata toi kun kokoja oli vielä jäljellä. Mun on koko talven pitänyt ostaa uusi talvitakki, mutta luovutin sen suhteen nyt kun talvi (toivottavasti) alkaa olla jo loppusuoralla. Odotan niin kovin että saa käyttää nahkatakkia, katsokaa nyt miten hyvin toi uusi ristipaitakin sopii sen kanssa! Tuohon vielä pillifarkut ja converset, ihan täydellistä. Harmi että vähän aikaa pitää vielä odotella nahkatakkikelejä.

Mä olen ollut maailman ahkerin opiskelija tällä viikolla ja se taidettiin tänään tentissä palkita, tentti meni yllättävän hyvin. Vielä pitäisi viikonloppuna tehdä yhtä harjoitustyötä, mutta muuten ajattelin pyhittää viikonlopun rentoilulle ja urheilulle. Ja bloggailulle tietty, monta postausideaa jäänyt toteuttamatta opiskelukiireiden takia. Huomenna tosiaan on se Turku Workout, kovaa treeniä tiedossa koko päiväksi! Pian pitäisi lähteä kauppaan ostamaan huomiselle eväitä, kun en tiedä ehtiikö missään vaiheessa syömään ja koko päivä pitäisi kuitenkin jaksaa. Muutama protskupatukka, banaania, ruisleipää ja energia/latausjuomaa niin eiköhän niillä jaksa! Mitäs viikonloppusuunnitelmia teillä muilla on?

8 kommenttia:

 1. Näyttääpä hyvältä! oon samaa takkia vilkuille H&M:n netissä! Haluaisin aitonahkaisen, mutta ehkä on hyvä totutella tekonahkaisella tuohon bikermalliin, jossei se sitten vaikka tunnukaan omalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkän tosi paljon bikermallista :) Suosittelen!

   Poista
 2. I love your blog, I look forward to seeing more from you. Do you run any other sites? thanks

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! No, i don't run any other sites, this one is enough :D

   Poista
 3. mä kotiutin just saman takin vähän aikaa sitten, ihan mahtava ! tulis vaan se kevät jo...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Onneksi pian on jo helmikuu..

   Poista
 4. Kiitos Hanna, mäkin tykkään ;)

  VastaaPoista