tiistai 8. tammikuuta 2013

Torstaista maantaihin

J: Oon kyllä maailman surkein bloggaaja. Ei oikein ehtinyt viimeisinä lomapäivinä istahtaa koneelle. Tai varmaan olisi ehtinyt, mutta oikeasti en halunnut. Tässä nyt kuitenkin vähän kuulumisia..


Torstaina näin ensin Salossa paria kaveria ja sen jälkeen ajelin Turkuun, jossa tapasin pitkästä aikaa opiskelukavereita. Pyörittiin ensin hetki kaupungilla, käytiin mm. rei'ittämässä Elinan korvat (vihdoin..;)) ja parissa kenkäkaupassa. Illemmalla mentiin hohtominigolfaamaan. Oli aika siistiä, suosittelen ehdottomasti! Turussa sitä löytyy ainakin Kiitoradalta.. Golfaamisen jälkeen päädyttiin Fontanaan syömään ja mahat täynnä suuntasimme Elinan luo katsomaan leffoja ja nukkumaan.


Perjantaina kävin ensin kampaajalla ja myöhemmin näin Riikkaa mm. sushin merkeissä. Illalla teinkin jotain sellaista, mitä en ole tehnyt yli kymmeneen vuoteen.. Kävin lätkämatsissa! Ostin Teemulle joululahjaksi liput sinne, joten oli pakko itsekin mennä mukaan. Oli se oikeastaan ihan kivaa, vaikka etukäteen pelkäsin tylsyyden iskevän! Tepsi harmi kyllä hävisi rankkareissa, jännä peli nähtiin kuitenkin. Lätkämatsin jälkeen käytiin Hiilessä syömässä, paikka ei tosin vakuuttanut mua yhtään, vaikka Riikka olikin kehunut sitä etukäteen.. Hamppari oli iso pettymys ja ravintolassa oli liian hiljaista jopa mun makuun. Ymmärrän, ettei musaa kuulu soittaa täysillä, mutten myöskään pidä siitä jos kuulen koko ajan naapuripöydän keskustelut sanasta sanaan. 


Lauantai ja sunnuntai menivät vain ohi. Stressasin sitä, etten ehtinyt tehdä kaikkea mitä piti, makoilin Teemun kainalossa ja juteltiin paljon, käytiin molempien porukoiden luona kahvilla, katsotiin Putousta, juotiin skumppaa ja haaveiltiin maaliskuusta. Sunnuntaina iltapäivällä lensin haikein mielin takaisin Englantiin. Kotona olin kymmenen aikoihin illalla ja jo siinä vaiheessa alkoi tuntua, etten ole ollut päivääkään pois. 
Maanataina siinä vaiheessa kun keittelin tänään aamulla puuroa pojille, olin jo varma, että loma oli ollut vain ihanaa unta ja olen ollut Englannissa koko ajan. Päivä meni onneksi ihanan nopeasti, vaikka pojilla olikin vielä vapaata ja olin heidän kanssaan koko päivän. Illalla pääsin pitkästä aikaa tutulle salille purkamaan energiaa juoksumatolle. Teki hyvää.

Huomenna on paluu tavalliseen arkeen, kun pojatkin menevät taas kouluun. Tarkoitus olisi käydä joogassa, nähdä Annaa ja voisi tuon matkalaukunkin purkaa jossain vaiheessa.. ;) Paluu arkeen on ollut pelottavan helppo. Millonkohan se ikävä iskee taas?

5 kommenttia:

  1. Oi hohtominigolfausta! Siistiä! Pitää ens kerralla ehottaa sitä isosiskolle ja sen miehelle kun meen seuraavan kerran Turkuun. :)

    VastaaPoista
  2. Varasitteko etukäteen ton minigolfin vai menittekö vaan paikalle? En oo kuullukaan tosta paikasta, vaikka turkulainen oon!

    VastaaPoista