lauantai 26. tammikuuta 2013

the great British bake off


J: Kuulumisia näin ruokakuvien kautta, miten niitä aina tallentuukaan yllättävän paljon muistikortille? Eilen toisella pojalla oli nimipäivät ja leivottiin "kakku", tai siis mä tein pohjan (muunnelma mutakakusta, josta tuli mielestäni ihan liian kuivaa..) ja pojat hoiti koristelun. Mä vatkasin kermat ja pilkoin mansikat, he saivat hoitaa muut. Eikä tullutkin hieno? :D Mä en ehkä koskaan ole nähnyt yhtä kaunista.. Kakun syönnin jälkeen siirryin vähän toisenlaisiin juhliin, kun näin paria au pairia The Slug and Lettucessa. Kyseessä on sellanen vähän hienompi "pubi", tai oikeastaan baari, josta saa ihania drinkkejä ja pääsee tanssimaan. Ihan kiva ilta, tuli taas tavattua uusia ihmisiä ja puhuttua sitä englantia, mikä muuten meinaa vähän jäädä. Olin kuitenkin tosi väsynyt ja lähdin puoli yhden aikoihin kotiin  nukkumaan.

Tänään jouduin heräämään aikasin, eli puoli kymmeneltä, sillä täällä oli asuntonäyttö. Lähdettiin suomityttöjen kanssa suomikouluun, jossa syötiin suomiherkkuja. :D Oli suomalaista kahvia, pullaa ja muut osti suklaata ja salmiakkia, mä en. Oli kyllä karkkilakko koetuksella! Päivä meni aika syömiseksi, sillä lähdettiin sieltä Hatfieldiin, jossa käytiin syömässä kiinalaista ihan törkeen hyvässä buffetissa, nam! Oli muuten hieman täysi olo sen jälkeen.. Kävin äsken vielä salilla ja tuntui, etten saanut mitään aikaseksi vaikka syömisestä oli jo monta tuntia!

Nyt pitäisi vaihtaa jotkut kivemmat vaatteet päälle ja lähteä taas pubiin.. Jos vaikka tänään ei väsyttäisi yhtä paljon.. Niin ja jos vaikka ottaisin kameran mukaan, jotta voisin postailla muutakin kun ruuan kuvia ;) Hauskaa lauantaita kaikille!

7 kommenttia:

 1. alko tehä yhtäkkii mieli kiinalaista. joskus söin stä liikaa ja tuli mitta täyteen, ällötti monta vuotta enkä olekaan moneen vuoteen muuten kinkkiruokaa syönyt! nyt alkaa taas tehdä mieli kun näkee näitä herkkukuvia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä tulee kyllä helposti ähky. :) Mut on kyllä hyvää, suosittelen maistamaan taas pitkästä aikaa..

   Poista
 2. Nyt on kyllä Tuiskun asema tuttavapiirin parhaana kakunkoristelijana uhattuna! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta ;D Noei, ehkä pojat ei ihan Tuiskua voita vielä. Vähän treeniä, niin parin vuoden päästä hekin tekee barbiekakkuja. Tai tässä tapauksessa autokakkuja! :D

   Poista
 3. NAMS tuota kakkua! Tuoreita mansikoita ei pitäis kyllä päästää kuviin tähän vuodenaikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helpottaako se tieto, että noi ei ole YHTÄÄN niin hyviä mitä Suomesta saa kesällä?;)

   Poista
 4. Voi mikä ihana mansikkainen kakku, tulee ihan kesäfiilis!

  VastaaPoista