sunnuntai 6. tammikuuta 2013

talvisia kuvia ja kuulumisia

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

R: Aika on mennyt viime aikoina ihan liian nopeasti taas, tänään on jo loppiainen ja Jenna lähti takaisin Englantiin! Kävin äsken lentokentällä sanomassa heipat ja nyt pitääkin odottaa reilu kuukausi että nähdään. Ja ainoastaan reilu kuukausi siksi, että ostin tänään aamulla lentolipun Lontooseen helmikuulle, jee! Tarkoitus olisi mennä ensin St Albansiin Jennan luo muutamaksi päiväksi, sitten ollaan varmaan Lontoossa päivä tai pari ja sieltä bussilla Amsterdamiin. Ei olla kumpikaan käyty ikinä Amsterdamissa, joten ajateltiin että mennään nyt käymän siellä kun Jennallakin on viikko lomaa. Mun pitäisi löytää joku halpa lento Amsterdamista Helsinkiin (tai Turkuun), onneksi vielä ainakin näytti olevan ihan kohtuullisen hintaisia lippuja jäljellä.. Olen niin innoissani tosta reissusta, kiva pitkästä aikaa päästä tutustumaan kokonaan uuteen kaupunkiin!

Mä lähden nyt salille, viikon viides treeni jo tiedossa! Jostain syystä mulla on ihana kamalasti treenimotivaatiota tällä hetkellä, johtuiskohan lähenevästä kesästä? Huomenna ja tiistaina onkin töitä, lupauduin tekemään pari vuoroa. Vähän pelottaa miten herään aamulla, kun työt alkaa jo seiskalta! Vähän eri mihin olen viime aikoina tottunut.. Onneksi pari päivää menee helposti ja sitten saakin taas palata normaalin opiskelijan arkeen.

11 kommenttia:

 1. vieläks käyt motivuksella :)

  VastaaPoista
 2. onpa kivoja talvikuvia :) ihana että teillä on tommonen yhteinen reissu tiedossa, dameissa olisi kiva kyllä päästä käymään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä oon jo pidempään haaveillu damista :)

   Poista
 3. Dami on jees! Me oltiin ihan keskustas hostellissa aika halvalla sillon reilillä. Voisin vaikka reilikuvista tsekkaa hostellin nimen, jos kiinnostaa? Hostellia piti sellanen oikein hauska kasarijoulupukin näköinen lihava äijä. Puhui sujuvasti enkkua ja oli tosi joustava kaiken suhteen (no kuka siel Damis ei olis?). Siel oli joku futistapahtuma sillon ku me oltiin, joten kaikki hostellit oli buukattu täyteen. Kierrettiin niitä sit epätoivosena ja kaikki, mis sattu olee tilaa, oli liian kalliita. Onneks löydettiin toi yks! Mut siis jotain superhalpoikin varmaan on, ne oli vaan sillon täynnä. Mut edullii oli toikin ja siisti sillä tapaa, et pysty käymään suihkussakin (ja se suihku jopa toimi). Teille tulee varmasti hauska reissu! :) -Piitu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on katsottuna jo muutama hostelli, ajateltiin sellasta missä ois oma huone, mutta jaettu vessa. Niitä näytti saavan aika halvalla jopa läheltä keskustaa. Varmasti tulee kyllä hauskaa, en jaksa odottaa! Ja näen varmaan Annaakin samalla, kun menen jo sillon keskiviikkona st albansiin :)

   Poista
 4. Lovely photos! I really like it! A big kiss from Spain!

  VastaaPoista
 5. Olen seurannut blogiasi ja pidän lukemastani; ole ystävällinen ja tutustu vuorostasi ylläpitämääni blogiin - ehkä voimme seurata toistemme blogeja? Osallistu samalla kilpailuumme ja voita trendikäs digidi rannekoru.
  http://shopista-fi.blogspot.fi/2013/01/voita-digidi-rannekoru.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ehkä käyn katsomassa sun blogia..

   Poista
 6. Olen seurannut blogiasi ja pidän lukemastani; ole ystävällinen ja tutustu vuorostasi ylläpitämääni blogiin - ehkä voimme seurata toistemme blogeja? Osallistu samalla kilpailuumme ja voita trendikäs digidi rannekoru.
  http://shopista-fi.blogspot.fi/2013/01/voita-digidi-rannekoru.html

  VastaaPoista