perjantai 4. tammikuuta 2013

sushia ja juoruilua

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

R: Mun on tehnyt jo vaikka miten pitkään mieli sushia, onneksi oltiin sovittu Jennan kanssa sushitreffit tälle päivälle! Käytiin Bambussa, joka on ihan ok paikka. Nopea palvelu, kohtuulliset hinnat ja hyvää ruokaa. Oli hauska pitkästä aikaa kahdestaan istuskella syömässä ja vaihtaa kuulumisia, onneksi ehdittiin ennen kun Jenna lähtee taas Englantiin. Jenna tuli suoraan kampaajalta ja oli muuten hiukset lyhentyneet ihan älyttömästi! Näette varmaan parempia kuvia uusista hiuksista myöhemmin, mun mielestä ne oli tosi kivat! Mä en uskaltaisi omiin hiuksiin tehdä tuollaista muutosta, mutta mä kyllä olenkin ollut meistä aina se kummalla on pidemmät hiukset..

Kaupungilla kiertelyn jälkeen tultiin tähän meille ja tutkittiin mulle lentoja helmikuulle. Olisi tarkoitus mennä Lontoon kautta Amsterdamiin, jee! Can't wait. Ei kyllä saa innostua liikaa ennen kun matka on oikeasti varattu, pelkään että lentojen hinnat nousee liikaa tai en jostain muusta syystä pääsekään lähtemään.. Nyt taidankin siis jatkaa halpojen lentojen etsimistä, tajusin etten ole vielä etsinyt Rantapallon kautta, vaikka sitä monissa blogeissa aina hehkutetaan. 

8 kommenttia:

 1. Mun mielestä Rantapallo on ihan surkea ja vaikea käyttää!! :D Ainakin kun viimeksi hotellihakua kokeilin... En ymmärrä sitä hehkutusta... Tai no ymmärrän joo, koska ne hehkuttajat ovat olleet kaikki Rantapallon yhteistyökumppaneita ;D

  Mutta suosittelen katsomaan www.halvatlennot.com ja www.skyscanner.com ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaa, joo toi on kyllä totta :D Skyscanneria käytän usein, mutta toi halvatlennot-sivusto olikin melko uusi tuttavuus. Kiitti vinkeistä :)

   Poista
 2. Tuli kauhea nälkä tästä postauksesta, kurrn!


  Oih tahtoo reissuun itsekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun alkaa tehdä mieli sushia aina kun näen nämä kuvat uudelleen :D

   Poista
 3. ihana uusi tukka! hurjan rohkeeta lyhentää, ite oon niin nössö etten uskalla vaikka joskus haluttaisi :) mä en oo käynyt turussa vielä KERTAAKAAN sushilla, täällä niitä paikkoja ei oo vaan tullut eteen. täytyy suunnistaa tonne bambuun näyttää hyvältä=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäkään en olisi uskaltanut lyhentää :D Kauppahallissa on muuten hyvä sushipaikka, Kado. Monet on sitä suositelleet, itse en ole jostain syystä koskaan käynyt siellä..

   Poista
 4. rohkeasti olet antanut lyhentää hiuksiasi, mut sopivat ehdottomasti!

  VastaaPoista