maanantai 28. tammikuuta 2013

Sunday afternoon

J: Mun pitäisi ihan oikeasti olla jo nukkumassa, mutta mitä teen? Katson Greyn Anatomiaa, taas kerran. Ennen sitä meni Putous (ja pussillinen sipsejä) ja nyt jo toinen jakso Greytä. Maanantait ovat aina ärsyttäviä, uskottelen niiden tulevan hitaammin jos menen sunnuntaina myöhemmin nukkumaan..
Tänään oli aivan mahtava päivä. Mentiin tyttöjen kanssa Idan luokse Harpendeniin, joka on siis kaupunki ihan St Albansin naapurissa. Meidän oli tarkoitus käydä kävelyllä auringonpaisteessa, mutta se kuitenkin katosi pilven taakse piiloon juuri kun saatiin ulkokamat päälle ja päästiin ovesta ulos. Loistava tuuri. Vettäkin tuli pari pisaraa, mutta oli kyllä kivaa kuitenkin!


Käveltiin vanhaa junarataa ja oikastiin jossain välissä pellon poikki, jossa oli ihan kivasti mutaa. Kaikkien kengät oli lopulta ihan mudassa, hyi että. Saa nähdä onko mun ihanat pinkit lenkkarit koskaan enää entisensä! Törmättiin matkalla pariin possuun, mutta mun pettymykseksi lampaita ei näkynyt yhtään. Koiria senkin edestä, niitä on muuten Englannissa tosi paljon ja kaikki pitävät koiriaan vapaana ulkona! Ihan eri kun Suomessa. Käytiin loppumatkasta jossain puistossa ja siellä pääsi laskemaan tuollaisen rengasjutun kanssa. Mikäs ihme sen nimi on? Hauska se kuitenkin oli! Alkoi lapsettaa oikein kunnolla..


Ilta jatkui tortillojen ja Change-Up leffan parissa. Ostin sen varmaan pari kuukautta sitten ja nyt vasta katsoin sen alusta loppuun. Aika huono se oli, mutta onneksi Ryan Reynolds oli hot, ruoka hyvää ja seuraa vielä parempaa.. Tällaisia päiviä saisi olla enemmänkin! Nyt kyllä nukkumaan, jotta selviän taas yhdestä viikosta ja viikonloppu on nopeammin täällä. Hauskaa alkavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia: