maanantai 7. tammikuuta 2013

summer details

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket


R: Kyllä talvella saa vähän muistella kesää, eikö saakin? Tässä vähän kesäisten asujen detail-kuvia, jotka on jääneet julkaisematta. Mä haaveilen kesästä ja äkkilähdöstä jonnekin lämpimään, harmi ettei kumpikaan tule ihan pian toteutumaan. Kesällä on niin paljon helpompaa olla bloggaaja, kun aurinko paistaa enemmän kun sen (hyvällä tuurilla) kaksi tuntia päivässä..

Oikeasti mun piti selata kuva-albumeita ihan toista tarkoitusta varten, mutta jumitin selaamaan kesäisiä kuvia facebookista ja Picasasta. Nyt taidan siis tehdä mitä piti ja hoitaa muutaman muunkin asian tässä koneella.. Pitäisi mm. lähettää yhdelle proffalle vihainen sähköposti että missä mun tenttitulos viipyy, tentin tulokset on kyllä wentissä, mutta mun suoritusta ei ole missään! Vaikka olisin saanut hylätyn (mikä on hyvin hyvin epätodennäköistä kun tentti kuitenkin meni hyvin) niin kyllähän siitä silti olisi joku merkintä. Olen ihan varma että joku on kadottanut mun tenttipaperin! Toivottavasti se löytyisi jostain..

Selvisin muuten ihan kunnialla aamulla töihin seiskaksi, vaikka vähän väsyttikin. Mun piti mennä ajoissa nukkumaan, mutta muistin illalla että on Samsungin viimeisen testikamera-artikkelin ja kuvien deadline. Siinä kirjoittamisessa luonnollisesti vähän kesti ja kun vihdoin pääsin sänkyyn, en meinannut millään saada unta kun meidän uudet naapurit bilettivät kolmatta iltaa putkeen ja musiikki oli "hieman" kovalla. Ei mua musiikki viikonloppuisin haittaa, mutta arkisin ja sunnuntaisin puolen yön aikaan se on kyllä rasittavaa. Ja olisi ollut edes jotain hyvää musiikkia, ei Rihannaa..

10 kommenttia:

 1. Voi kuinka ihana toi hamekuva!! Kivasti liehuu helma:)

  VastaaPoista
 2. voi ei, voisithan tehdä varoituksen sille naapurille jos niin kovasti häiritsee, niin ainakin sama naapuri ei varmaan biletä ens kerral monta päivää putkeen? :)

  äää, ihania kuvia! :) tulis jo se aurinko ja kaikki kesän vihreitä kasveja tänne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ne naapurit on onneksi hiljentynyt :) Ehkä joku muu kävi valittamassa niille, tässä kuitenkin asuu paljon porukkaa.. Ja kiitos :)

   Poista
 3. ihania kesäkuvia ja upeita asuja! :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Se oli mun viime kesän suosikki :) Ois jo kesä!

   Poista