sunnuntai 13. tammikuuta 2013

päiväni Lontoossa

J: Tänään oli pitkästä aikaa Lontoo päivä. Lähdin ilman kummenpia suunnitelmia ja seurassani vain ja ainoastaan uskollinen N8:ni, joka viihdytti mua koko päivän. Tarkoitus oli tehdä mahtavia alelöytöjä ja käydä jossain sellaisessa paikassa, missä en ole aikaisemmin käynyt, mutta mites kävikään..


Hyppäsin St Pancrasilla ensimmäisen mahdollisen bussin kyytiin ja lopulta löysin itseni Chelseasta hienojen rakennusten keskeltä. Päätin piipahtaa Harrodsilla kun kerran sinne päin jouduin, mutta noin parin minuutin jälkeen sain tarpeekseni ja poistuin Chanel ja Louis Vuitton ihmisten joukosta metroon kaltaisteni seuraan.. Ajelin Piccadilly Circucselle, sillä halusin käydä tsekkaamassa Lillywhitesin alet.. Oli vähän pettymys! Yritin myös metsästää sieltä salihanskoja ja palkkaria, mutta turhaan.. Miten on mahdollista, ettei tuon kokoisesta urheiluliikkeestä löydy kumpaakaan? Etsin kyllä varmaan vääristä paikoista.

Koko Piccadilly Circus oli yllättäen niin täynnä porukkaa, että jatkoin sieltäkin aika nopeasti matkaa. Ensin tosin kävin metsästämässä HMV:stä Greayn Anatomian uusinta tuotantokautta, mutta eipä yllättäen löytynyt sitäkään.. 


Sieltä jatkoinkin sitten Stratfordin Westfieldiin, jossa onnistuin kiertelemään varmaan kolme tuntia ja saldona oli yksi toppi, joka ei edes ollut alessa. Hyvin siis meni nämä mun tämän päivän shoppailut. Ei ainakaan mennyt rahaa, se on hyvä juttu! Eniten mua kyllä ärsyttää tässä se, että en löydä Euroopan suurimmasta ostoskeskuksesta takkia itselleni.. Miten niin olen nirso? Takin metsästys taitaa jäädä siis tältä(kin) talvelta ja keskityn kevätvaatteiden shoppailuun, jos siis joskus jaksan taas lähteä ostoksille..


Loppuun vielä pakollinen London Eye. Oli pakko käydä katsomassa, että vieläkö se ja Big Pena on pystyssä.. Olihan ne, jee! Siitä jatkoin mäkin kautta junaan ja St Albansiin.. Sellainen päivä. Aktiivisuusmittarin mukaan kaloreita kului päivän kävelyiden aikana yli 600 ja yhteensä 4h 10min oli aktiivista kävelyä. Ei mikään huono päivä siis.. Huomenna taidankin ottaa ihan rennosti ja mennä salille, siellä en kuluta varmaan puoliakaan tuosta kalorimäärästä. ;) 

3 kommenttia:

 1. Ollaan tulossa kaverin kanssa Lontooseen ens maanantaina ja kiinnostais tietää että millaiset vaatteet päällä kannattaa lähteä sinne kiertelee? :) onks siellä kylmä tai märkää? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Englannissa on aina märkää ;) Eli sateenvarjo mukaan, vaikka aamulla näyttäisi siltä ettei vettä tule. Viime viikolla täällä oli jopa +8 astetta, eli lämmin.. Nyt on kuitenkin kylmempää, melkein nollassa. Kannattaa ottaa siis lämmintä vaatetta mukaan. Kauan olette Lontoossa? Ihanaa reissua:)

   Poista
  2. Okei eli ehkä sellaset syksyvaatteet mukaan :) tullaan takaisin perjantaina eli neljä yötä :)

   Poista