keskiviikko 30. tammikuuta 2013

päivän asua ja turhaa stressaamista

Takki ja neuletakki H&M
Kengät ja huivi Primark
Housut ja toppi Forever21
Kangaskassi Bershka

J: Pitkästä aikaa asua! Sain tänään inspiksen kuvailuun kun ulkona oli niin ihana aurinkoinen keli ja oli kerrankin valoisaan aikaan jotain edes vähän kivempaa päällä. Yleensä hengaan joko kolitseissa tai legginseissä ja hupparissa kaiket päivät. Tänään oli kuitenkin kielikoulupäivä ja ei tullut vettä, joten päätin laittaa tuon takin pitkästä aikaa. Näin ihania päiviä voisi olla jatkossa enemmänkin. Heti kun aurinko pilkistää vähän pilven raosta niin mulla riittää energiaa eri tavalla kun sateisilla päivillä! Energiat tosin mystisesti katosi iltapäivällä jonnekin ja suunniteltu salireissu jäi tekemättä. Olen vaan katsonut Greyn Anatomiaa.. Ehkä saan kuitenkin laiskotteluni anteeksi, sillä kävin eilen kahdesti ja huomenna ajattelin mennä heti aamupäivällä. Huono omatunto kuitenkin.

Olen tässä viime päivinä kehittänyt itselleni ihan hirveän stressin kaikesta tulevasta, tai no tarkemmin sanottuna kaikesta mikä liittyy mun elämään siellä Suomessa. Eniten stressaa opinnot. Tajusin meinaan, etten voi saada sitä sivuainetta jonka haluaisin, ja josta mulla oikeasti olisi varmaan eniten hyötyä tulevaisuudessa, sillä en pääse tekemään aineistokoetta Suomeen. Lisäksi, olen poissaoleva opiskelija heinäkuun loppuun saakka, eli en saa mitään asioita hoidettua, jossa tarvitaan opintotoimistoa. Ärsyttää. Alan alintajuisesti stressaamaan myös sitä, että mulla ei oo myöskään asuntoa, töistä puhumattakaan.. Tämä kaikki olisi varmaan ihan normaalia, jos mun paluuseen olisi viiden kuukauden sijaan viisi viikkoa tai viisi päivää. Huh, viisi kuukautta. Pitkä aika.. Pitäs varmaan lopettaa taas tulevaisuuden suunnittelua ja keskittyä ihan tähän nykypäivään ja täällä olosta nauttimiseen. Joskus se vaan on niin hemmetin vaikeeta. Nyt käännän taas aivot off-asentoon ja laitan Greyn pyörimään.. Se ei ole yhtään niin vaikeaa! ;) 

7 kommenttia:

 1. Ihan mahtavan väriset housut! :--) Mua oikeen harmittaa, etten jotenkin osaa käyttää värejä housuissa. Päädyn aina lopulta tylsiin sinisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh, kannattaa opetella! Äkkii siihen tottuu:)

   Poista
 2. feel you sister! stressaaminen on niin tyhmää, mutta silti sitä vaan tekee...oon nyt ite vaihdossa kevään ja sitt pitäskin jo melkeen valmistua ja ei oo tietoa töistä eikä oikein mistään Suomessa..No asioilla on tapana järjestyä jotenkin:) Ja ei ne ainakaan stressaamalla parane:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, hyvä kuulla etten oo ainoa stressaaja. :D enkä oo ennen edes ollut. Oot kyllä oikeassa, aina ne asiat järjestyy. Ihanaa kevättä!

   Poista
 3. Aivot joo pois, kyllä asioilla on aina jotenkn tapana järjestyä! :) Jos et voi asioille just nyt yhtään mitään, älä kelaa niitä :) Kaikelle aikansa ja paikkansa... Mukavaa alkanutta helmikuuta sinne! ^^

  VastaaPoista