perjantai 18. tammikuuta 2013

niittejä ja ristejä

 photo korut2_zpse736f9ea.jpg
 photo korut1_zpsb7d0ec6c.jpg
 photo korut3_zps5bc65509.jpg
 photo paita2-1_zps22f3790e.jpg

R: Mä tutustuin joskus viime keväänä ekaa kertaa ebayn ihmeelliseen maailmaan ja sen jälkeen olen aina silloin tällöin tilannut sieltä jotain, lähinnä koruja. Tällä kertaa tilasin rannekoruja, kaksi niittirannekorua ja yhden, jossa on risti. Ennen vähän vierastin ristejä, mutta nykyään tykkään niistä enemmän. Katselin muuten Ginassa melkeen samanlaisia koruja, joilla hintaa oli ainakin triplasti enemmän kun näillä, joten suosittelen kyllä ebaytä. Nämä kolme korua maksoivat yhteensä alle 4 euroa, mielettömän halpaa siis. Lisäksi toimituskin oli yllättävän nopea, tulivat reilussa viikossa. Mä alan ymmärtää niitä, jotka ovat jääneet ebaykoukkuun, ei kamalasti tee mieli maksaa lähemmäs kymmentä euroa rannekorusta, jos jostain muualta samanlaisen voi saada todella paljon halvemmalla..

Risteistä puheenollen, tilasin vähän aikaa sitten H&M:ltä kivan ristikuvioisen paidan, joka vilahtikin jo instagram-postauksessa. Mä olin katsellut samaa paitaa jo kaupassa, mutta päädyin tilaamaan sen netistä alennuskoodilla samalla kun tilasin yhden takin kevääksi (toivottavasti se takki ehtii kevääksi, toimitusaika mennyt koko ajan eteenpäin..). Mulla on muuten viime aikoina tullut jotenkin tosi keväinen olo, vaikka onkin vasta tammikuu.. Johtuiskohan auringonpaisteesta, josta ainakin Turussa on saatu nauttia viime päivinä? Lisäksi mun elämä on jotekin tosi samanlaista tällä hetkellä kun viime keväällä, paljon opiskelua, reissujen suunnittelua, töiden hakemista ja kesästä haaveilua.. Varma lähestyvän helmikuun merkki on muuten se, kun alkaa tehdä mieli laskiaispullia! Saako jo tehdä laskiaispullia?

12 kommenttia:

 1. Saa tehdä, laskiaispullakausi kestää muuten liian vähän aikaa! Mä ostin jo viime viikolla ekat, heti kun bongasin kaupasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tän päivän tavoitteena on löytää jostain laskiaispullia :D

   Poista
 2. Love your blog!! Your post"s are very very wonderful....I hope your visit on my blog!

  http://couturetrend.blogspot.it/

  Kisses

  VastaaPoista
 3. Ebay-loukku, i feel you.. Niin kätevää ja halpaa!!

  VastaaPoista
 4. mun on pitänyt pitkään tutustua tohon e-bayhin, kun niin mone hehkuttaa, mutta aina vaan jää ja jää! noi on kyllä kivoja koruja=)

  VastaaPoista
 5. Mäki oon tilannu Ebaysta noita niittikoruja :D ja tajusin kanssa, että taidankin ostaa koruni jatkossa sieltä, just siks, että en haluu maksaa vähintää 5x enemmän Suomessa samoista koruista haah :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on kyllä kivoja! Ja tosiaan lähes samoja mitä kauppojen koruhyllyt on nyt pullollaan..

   Poista