tiistai 8. tammikuuta 2013

matkasuunnitelmia vuodelle 2013

J: Mulla oli vähän tylsää, joten kirjoittelin ylös vuoden 2013 matkasuunnitelmia. Mulla on sellanen "to do" -vihko, jonne aina kirjottelen kaikkia listoja.. Uusin on tämän vuoden matkakohteet, lähinnä siis sellaiset realistiset haaveet, jotka voin oikeasti toteuttaa..

Tammikuussa yritän lähinnä säästää rahaa ja panostan lähiseutujen tutkimiseen. Ensi viikonloppuna lähden pitkästä aikaa yksin Lontooseen ja ajattelin käydä ainakin Notting Hillissä, jossa olen viimeksi käynyt noin neljä vuotta sitten. Loppukuuksi on suunnitteilla reissu Liverpooliin.

Helmikuussa Riikka tulee tänne ja yksi viikonloppu menee Lontoossa (taas). Haluan näyttää Riikalle ainakin Brick Lanen.. Sieltä jatketaan matkaa todennäköisesti Amsterdamiin, josta Riikka lentää Suomeen ja mä jatkan luultavasti pariksi yöksi Brysseliin.


Maaliskussa saan taas kai kahtena viikonloppuna vieraita, joten ne menevät Lontoossa. Loppukuusta on pääsiäinen ja sillon toivon saavani sen verran lomaa, jotta voisin lennellä taas Suomeen. Sieltä haluaisin tehdä päiväreissun joko Tallinnaan tai Tukholmaan, en ole kummassakaan käynyt melken vuoteen.. Tai sitten vaan hengaan vaan Salo-Turku akselilla.

Huhtikuussa olen siis ensin Suomessa (kai) ja loppukuusta on todennäköisesti tulossa taas vieraita Suomesta, joten viikonloput menevät yllättäen Lontoossa. Tavoitteena olisi pyöriä sellaisissa paikoissa, jossa en ole vielä siihen mennessä käynyt. Sorry vaan kaverit, ei jaksaisi aina vaan katsoa sitä London Eyetä ja Big Beniä...;) (noeii, oikeesti rakastan kun saan toimia oppaana..)

Toukokuun alkuun osuu Bank Holiday ja sillon olisi siistiä päästä käymään Dublinissa.. Irlanti on ehdottomasti nähtävä! Toukokuussa alkaa varmaan olla niin kivat ilmat, että voisin käydä uudestaan Brightonissa.


Kesäkuu onkin sitten vika kokonainen kuukausi täällä ja sillon koluan ne kaikki nurkat, jonne en ole vielä aikaisemmin päässyt. Esimerksi Oxford ja Birmingham on vielä nähtävä! Walesiin haluaisin vielä uusiksi, viime reissu kun meni vähän huonosti sään takia.

Heinäkuu ja elokuu menevät Suomessa ja toivottavasti töitä tehden. Kesällä rakastan matkailla kotimaassa.. Ensi kesänä on pakko päästä ainakin Hankoon, siellä en ole käynyt moneen aikaan. Myös Porvoo olisi varmaan siisti. Loppukesästä haluaisin tehdä poikakaverin kanssa lyhyen reissun jonnekin päin Eurooppaa, esimerkiksi Kööpenhamina voisi olla ihan siisti ja sinne mun budjetti voisi riittää..

Syyskuun alussa olisi koripallon EM-kisat Sloveniassa. Olen haaveillut siitä reissusta viime vuoden Liettuan kisoista saakka, mutta nyt näyttää todella vahvasti siltä, että se jää haaveeksi. Mulla jatkuu opinnot jälleen syyskuun alussa ja tarkoitus olisi tehdä siinä syksyllä kaikki mahdolliset graduvaiheen opinnot, eli aikaa lomailulle tuskin on, ainakaan heti alkukuusta..


Lokakuun ja marraskuun reissaan todennäköisesti vain ja ainoastaan Rauma-Turku-Salo väliä. Harmi kyllä. 

Joulukuussa on sitten pakko päästä jonnekin reissuun, jos olen ollut niin kunnon opiskelija kun toivon. Haaveena olisi joku rantaloma taas pitkästä aikaa.. Thaimaa? Miami? Vitsit kun saisi siinä opiskelun ohella tehtyä taas vähän sijaisuuksia ja säästettyä rahaa, että pääsisi oikeasti jonnekin Euroopan rajojen ulkopuolelle.. 

Sellaisia suunnitelmia. Voin vuoden päästä tehdä jonkinnäköisen yhteenvedon, että mitäs kaikkea sitä oikeasti tulikaan nähtyä ja koettua. Toivottavasti vielä enemmän mitä listallani nyt on! Onko teillä muilla paljon matkasuunnitelmia täksi vuodeksi?

Kuvat on muuten vuoden 2012 reissuilta.

13 kommenttia:

 1. Oioi kuulostaa suunnitelmat aika hyviltä. Iskee järkyttävä matkakuume, mut onneks on sentään reissuja tulossa. Tässä kuussa ihan vaan muutamaks päivää Tahkolle mäkeen, helmikuussa mennään perheen kanssa viikoks Espanjaan golffailee, maaliskuussa ehkä viikoksi Viroon yhteen seminaariin ja sitteh huhtikuussa vihdoin NEW YORK, en malta odottaa! :D Ainut vaan että tän kevään jälkeen budjetti voi olla aika matalalla, että saa nähä pääseekö loppuvuodesta sitten enää minnekään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit mäkin haluisin laskettelemaan! Ja nyciin <3 Kannattaa käydä tsekkaa mun ja Riikan New York postaukset, jos et oo vielä lueskellut. Tuolta sivupalkista löytyy New York tagin alta jos kiinnostaa. :)

   Poista
 2. Sun suunnitelmat kuulostaa kyllä mielenkiintosilta, varsinkin Irlanti! Niin ja Kööpenhamina... Itellä on tänä vuonna aika pienet suunnitelmat, elokuussa toivottavasti Sisiliaan tai Dubrovnikiin ja sitä ennen huhtikuussa Lontooseen. Onkin ollu kiva lueskella sun postauksia sieltä suunnalta, kun on saanu niin paljon vinkkejä tälläselle ensikertalaiselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dubrovnik kuulostaa myös ihanalle! Sinne haluan vielä joskus.. Jos kaipaat lisää Lontoo vinkkejä, niin kysy vaan :)

   Poista
 3. Oi ihania suunnitelmia, toivottavasti rahat tulee riittämään :D

  VastaaPoista
 4. Oi olisipa munki vuosi noin täynnä kaikkea kivaa matkustelua :) varsinkin irkut kuulostaa mielettömän hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on pakko ottaa ilo irti kun asuu maassa, josta pääsee helposti joka paikkaan! :)

   Poista
 5. kuullostaapa hyvältä sun suunnitelmat ;) me ollaan menossa ensi vkl köpikseen poikakaverin kanssa, sinne kun pääsi pienelläkin budjetilla! tosin paikan päällä voi sitä rahaa sitten kulua kaksin verroin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän kiva! Lueskelen sitten kateellisena sun blogista köpiksestä.. :)

   Poista
 6. Sounds good! kateellisena odotan niitä tulevia matkapostauksia sitten;)

  VastaaPoista
 7. Tulee itellekin kauhea matkakuume :)

  VastaaPoista