tiistai 22. tammikuuta 2013

Kevättä odotellessa..

J: Mulla on viime aikoina ollut ihan törkeän huono motivaatio pukeutua kivasti.. Suurin syy on varmaan tämä ilma, sillä täällä on nyt reilu viikon ajan ollut todella kylmä ja maassa on ollut lunta, eli siis loskaa ja märkää! Luulin pääseväni täksi talveksi eroon lumesta, mutta ei.. Odotan jo niin kovin, että lumet sulais ja pärjäisi taas tennareilla ja nahtakilla! Toivottavasti helmikuun puolessa välissä olis jo sellanen ilma, kun Riikkakin tulee tänne. Sais paljon kivempia asukuviakin kun ei tarttis laittaa vanhaa rumaa talvitakkia päälle. 

Keräsin tässä lämpimiä kelejä odotelessa pari toiveasua. Mulla on ollut jo kauan ostoslistalla joku kiva kolitsi, mieluiten jollain hieman erikoisemmalla printillä. Se yhdistettynä tiukkoihin farkkuihin, converseihin, reppuun ja pariin kivaan koruun tulee varmaan olemaan mun suosikkiasu ensi keväänä.

Kollaasin tuotteet Topshop ja New Look

Vähän kylmemmällä ilmalla asuun voi hettää päälle sitten nahtatakin ja päähän pipon. Tupsupipoja tulee käytettyä vielä vähän keväämmälläkin, varsinkin jos jättää sen paksun huivin ja talvitakin kotiin.. Creepersit on muuten ihan pakko saada, harmittaa niin kovin kun jätin ostamatta sillon ennen joulua, kun haaveilin niistä.. Sillon bongasin New Lookin alesta kivat alle £20 ja nyt missään ei ole enää kokoja.. 

Onneksi tammikuu alkaa lähentyä loppuaan. Se on lokakuun lisäksi yksi vuoden pisimmistä ja ärsyttävimmistä kuukausista. Helmikuu menee aina nopeasti ja maaliskuussa onkin jo melkein kevät.. Tai täällä ainakin ;) Saa, tai siis pitääkin, jo miettiä kevätvaatteita, vai mitä?

6 kommenttia:

 1. ihania vaatteita. varsinkin tuo pipo on tosi söpö!
  mäkin toivon, että ilma alkaisi lämpenemään.

  VastaaPoista
 2. täälläkin yksi joka on jo ihan keväässä!;)

  VastaaPoista
 3. Terve! Käykääpä kurkkaamassa mun blogiin, saitte haasteen! :)

  VastaaPoista

 4. love all about this look  kisses,
  Silvia


  http://rock-and-roses.blogspot.ro/

  VastaaPoista
 5. Ihania juttuja tässä kollaasissa! Voi tosiaan ku se kevät saiskin tulla!!

  VastaaPoista