maanantai 14. tammikuuta 2013

instapics

R: Mä tykkään kun monissa blogeissa on niitä "instagramviikko"-postauksia ja ajattelin että voisin itsekin sillon tällöin kerätä Instagram-kuvat yhteen postaukseen. Ihan viikottain en niitä ehkä jaksa tehdä, mutta aina joskus kuitenkin. Instagramiin tulee laitettua paljon sellaisia kuvia, jotka eivät ikinä päädy tänne blogin puolelle ja suurin osa teistä ei kuitenkaan seuraa mua Instagramissa..


1. Autio ja sumuinen Turku aikaisin sunnuntaiaamuna. 2. Herkkusushia Bambusta. 3. No se Salkkarit-leffa! Koko leffan ajan nauratti ihan kamalasti, Joonatan oli ehkä paras. 4. Urheiluvaateshoppailua Stadiumilla, ostoksista kirjoittelinkin jo täällä.

5. Aurajoen rannassa. Pimeä tuli niin nopeasti, että kunnolliset asukuvat jäi ottamatta. 6. Aamupalamunakas ja mustikkasmoothie. 7. Lontooseen! Tänään varattiin toinenkin Lontoon matka, maaliskuun puolessa välissä pääsen sinne äitin ja iskän kanssa, jee. 8. Starbucksin kahvia muumimukissa, ei voi päivä paremmin alkaa!


9. Uudet salihanskat ja Leaderin tuplasuklaan makuinen protskupatukka, joka oli yllättävän hyvää. Ei se suklaata korvaa, mutta melkeen kuitenkin. 10. Rock-Riikka eilisissä naamiaisissa. Lisää juttua naamiaisista tulossa huomenna.. 11. Uusi ristikuvioinen paita H&M:ltä, tykkään. 12. Kouvolalainen kanakori, nam nam!

Jos joku haluaa seurata mua Instagramissa, niin mut löytää sieltä nimellä riikka_ni. Nyt nukkumaan, hyvää yötä kaikille!

2 kommenttia:

  1. Haluan sushia.. Mustakin instapostaukset on blogien parhaimmistoa! Vähän heikkolaatuisia kuva ja vähän tekstiä, mutta joku näissä niin kovasti kiehtoo! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä :D Varmaan sisäine stalkkeri tykkää kun näkee paloja toisen arkielämästä..

      Poista