maanantai 21. tammikuuta 2013

instapics week 3

R: Tässä taas vähän instagram-kuulumisia viime viikolta..


1. Salilla ja hyvin meni. Viime viikolla oli törkeä treenimotivaatioa ja kävin salilla kuudesti. Tästä viikosta tulee vähän rauhallisempi, kiitos perjantaiset tentin. 2.Kori täynnä terveellistä ruokaa! Cittarissa oli hyviä tarjouksia.. 3. Käytiin viime tiistaina vihdoin katsomassa Hobitti, se ei ollut mikään mun suosikki, mutta poikaystävä tykkäsi. 4. Aurinko paistoi torstaina kun kävelin ensimmäisestä graduseminaarista kotiin. Nyt se gradun tekeminen sitten alkoi..


5. Ebay-korut, jotka jo esittelinkin täällä. 6. Sain liput matkamessuille, mutta ne jäi kiireiden takia käyttämättä. Te jotka siellä kävitte, kertokaa jäinkö jostain paitsi? 7-8. Olen lukenut matkailun sosiologiaa, tosi kiinnostavia kirjoja! Hauska lukea mm. matkailun historiaa ja mistä kaikki tänä päivänä tutut matkailun ilmiöt ovat saaneet alkunsa.


9. Sunnuntain aamupala. Ruisleipä, cheddar-juusto ja tomaatti on täydellinen yhdistelmä! Cheddar-juusto on kyllä harvinaista herkkua, sitä ei viitsi ihan päivittäin syödä.. 10. Toinen sunnuntain herkku, laskiaispulla! Nam! 11. Ihanan aurinkoisia päiviä ollut, oli pakko pysähtyä Aurasillalle ottamaan kuva, vaikka oli törkeen kylmä. Harmi ettei kännykän kamera tallentanut maiseman todellista kauneutta. 12. Tänään alkoi viimeinen läsnäolollinen luento/harjoituskurssi yliopistolla (jos graduseminaaria ei lasketa), hullua miten nopeasti aika on mennyt. Kyllä niitä opintopisteitä vielä puuttuu runsaasti, mutta enää valmistuminen ei tunnu miltään kaukaiselta ajatukselta. 

Sellainen viikko takana siis, tämä alkanut viikko sisältää ainakin opiskelua, treenailua ja vähän lisää opiskelua. Lisäksi haluaisin käydä jonain päivänä kuvailemassa talvisia maisemia jos aurinko paistaisi yhtä kivasti kun viime päivinä. Tänään olin koko valoisan ajan yliopistolla.. Lauantaina olisikin sitten kauan odotettu Turku Workout, kuka muu on tulossa sinne? Mä olen odottanut sitä jo monta kuukautta, tavoitteena olisi mennä ainakin viidelle tunnille!

Mut löytää instagramista nimellä riikka_ni.

2 kommenttia:

  1. mekin oltiin just kattomassa kaverin kanssa hobitti, eikä ollut mitenkään kovin hyvä :o tai ootin enemmän. jotenkin liian pitkä :D ja liikaa örkkejä haha

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahha niinpä :D ja ne jotkut kohdat oli mun mielestä tosi samantapaisia kun taru sormusten herrasta -leffoissa.

      Poista