keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Aurajoen rannassa

Takki H&M
Neule ja sulkasormus JC
Kengät, housut ja ristitoppi Primark
Kangaskassi Camden Market 

J: Jätin melkein julkaisematta nämä Riikan viime viikon perjantaina ottamat asukuvat, sillä en ollut yhtään tyytyväinen niihin. Näytän jutenkin tyhmältä noissa uusissa hiuksissani, enkä edes hymyile.. Eikä se oleellisin, eli mun ihanat vihreät housut, edes oikein erotu. Joululomalla piti ahkerasti kuvailla asuja, mutta jotenkin se taas jäi. Ei oltu melkeen koskaan valosaan aikaan liikkeellä tai jos oltiin, niin satoi vettä tai oli kylmä. Olin jo melkein unohtanut kuinka ihana on talvi Suomessa.. Onneksi Riikka tulee viiden viikon päästä tänne ja päästään taas kuvailemaan yhdessä! Jee!

Ette muuten voi uskoa, kuinka kova hinku mulla olisi mennä viikonloppuna alennusmyynteihin.. Tiedän, että varsinkin Oxford Streetillä on ihan törkeä määrä jengiä liikenteessä ja mua alkaa ärsyttää jo viiden minuutin jälkeen, mutta silti houkuttelisi. Enhän mä edes tarvitse mitään uutta ja rahaakin piti säästää, mutta silti.. En mä voi missata Lontoon aleja jos täällä kerran asun! ;) Ehkä käyn vaan ihan nopeasti siellä pyörähtämässä.. (Lue: kaksi tuntia Primarkissa ja Starbucksin kautta kotiin..)

14 kommenttia:

 1. jos pääsisin primarkin aleihin, mulla menis siellä koko päivä :D sillon mulla meni helposti se pari tuntia per kerta kun siellä kävin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä ei voi olla sitä paria tuntia kauempaa, vaiks aikaa saiskin kuluu ;)

   Poista
 2. Jenna, noi hiukset on ihanat, ole vaan tyytyväinen! :)
  Mut oon tosta Primark & alet yhdistelmästä KAUHUISSANI!! :D Meinasin kesäkuun lopulla niin kuolla hapen puutteeseen siellä ja ihan normaalina arkiaamuna.
  Suuret tsempit ja etköhän Starbucksin voimalla selviä,heh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Yleensä arkiaamut on niitä hiljasempia.. Ei kannata mennä koskaan lauantaina iltapäivällä. Sillon se happi vasta loppuukin :D

   Poista
 3. toi tukka on ihana ! mäki haluun lyhyen mut en uskalla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :> uskalla vaan, äkkiä ne kasvaa takas..

   Poista
 4. Voi vitsit mä aina ihailen tuota takkia, se on vaan niin kiva!! :)

  VastaaPoista
 5. Hyvältähän sä näytät, ei mitään vikaa, vain kohtalokkaan tuima katse ja valo... ;) Ja uus tukka on tosi makee!

  VastaaPoista
 6. Ahhhh Primark + alet, varmaan sikana porukkaa mutta myös mahdollisuus tehdä edullisia ja ihania löytöjä :)

  Kiva toi sun uusi tukka, sopii mun mielestä sulle tosi hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta :) Ja kiitos. Kiva saada positiivista palautetta näistä hiuksista, kun itseä ärsyttää päivä päivältä enemmän, että menin leikkaamaan näin lyhyiksi!

   Poista
 7. Mun mielestä tuo leikkaus näyttää kivalta ja sopii sulle. Tiedän, kyllä sen tunteen, kun ei pidä omista hiuksista, se on ärsyttävää :( Mutta siis, hyvältä näyttää. Hauska kangaskassi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllä mä varmaan näihin pian totun taas. Niin ja äkkiähän ne kasvaa!

   Poista