sunnuntai 27. tammikuuta 2013

another night out


J: Eilen oli jälleen kerran aika onnistunut pubi-ilta! Oltiin Waterend Barnissa, joka kuuluu J D Wetherspoon -ketjuun. Ihan jees paikka, halpa ja musiikki ei soi liian kovalla, joten kerrankin paikka jossa pystyy kunnolla juttelemaan! Inhoan sellasia paikkoja, jossa musiikki soi liian kovalla ja joutuu koko ajan huutamaan.. Juotiin muutamat, juteltiin ja lopulta pari tyttöä jatkoi matkaansa clubille ja mä lähdin vesisateessa kävelemään kotia kohti. Kerrankin olin vaan iloinen kun satoi, se tarkoittaa lumen sulaamista. Tänään ei olekaan oikeastaan yhtään lunta ja aurinkokin on paistanut koko päivän. Ihan kevätfiilis!

Nyt pitäisi lähteä Harpendeniin iltapäiväkävelylle ja leffaa katsomaan. Niin ja syömään tortilloja, se on ehkä se kaikkista tärkein.. Toivottavasti se aurinko ei nyt menisi pilvien taakse piiloon.. Ihanaa sunnuntaita kaikille! Kai siellä Suomessakin paistaa aurinko?

4 kommenttia:

 1. tykkään tosta sun tukasta hirmuisesti=) ite oon pitkään haaveillut lyhyestä tukasta muttei uskalla ei

  VastaaPoista
 2. Ihana toi sun uus tukka! Se sopii sulle tosi hyvin! Ootko jo tottunut siihen? Kesällä, kun mä lyhensin tukkaani, mulla oli varmaan pari viikkoa tosi miehekäs olo. Mut nykyään tykkään! :)

  Pubeista tuli mieleeni, etten oo vieläkään käyny brittipubissa! Elokuisella Lontoon reissulla piti käydä, mut sit se jäikin. Höh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä en ole vieläkään tottunut siihen. Välillä oikeen ärsyttää, että menin leikkaamaan. Kauhea kriisi, kun en saa niitä enää kivalle ponnarille vaikka salille mennessä.

   Pian siis Englantiin, jotta pääset pubiin ;)

   Poista