torstai 27. joulukuuta 2012

välipäivä asu

Takki H&M
Shortsit, kengät, reppu ja huivi Primark
Neule Forever21
Kaulakoru New Look
Sormukset JC

J: Käytiin tänään äitin ja Riikan kanssa kiertämässä aleissa. Salon kaupat oli aika äkkiä nähty, mutta onnistuin tekemään pari kivaa löytöä, näkyy varmaan asuissa tässä loman aikana. Tajusin ennen lähtöä, että melkeen kaikki mun kivat vaatteet jäi Englantiin ja yllättäen iski ihan kauhea vaatekriisi.. Olinkin sitten (äitin mielestä) liian lyhyissä shortseissa ja mun lempparineuleessa liikkeellä, niillä onneksi pärjäsi siellä lämpimässä kauppakeskuksessa ihan hyvin.

Ostin niiden parin alelöydön lisäksi H&M:stä pari uutta urheilutoppia ja ajattelin pian lähteä salille testailemaan niitä ja tietty kuluttamaan kinkkukaloreita. En ole muutamaan vuoteen käynyt Salon uimahallin kuntosalilla, kiva mennä sinne pitkästä aikaa.. Tai kiva ja kiva, saa nyt nähdä! Nyt menen kuitenkin keittämään kahvia, Riikka kuulemma haluaa iltapäiväkahvinsa ennen kun hän nukahtaa tuohon sohvalle.. Bye!

6 kommenttia:

 1. your blog is amazing.. I'm totally in love with it, just discovered and already become an addiction! would you like following each other? Let me know <3
  http://gowestyoungcowgirl.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. love your jacket!!!
  have a nice holiday:)
  kisses from milano
  http://sienastyle.blogspot.it/

  VastaaPoista