torstai 20. joulukuuta 2012

Uutisia halpalentojen ystäville!

J: Tänään (tai siis eilen..) oli taas matkailun, varsinkin halpalentojen, ystäville tarjolla iloisia uutisia, kun Norwegian ilmoitti avaavansa seitsemän uutta suoraa reittiä Helsingistä Eurooppaan. Kyseessä on tosin ymmärtääkseni vain kesän 2013 sesonki, mutta hyvä juttu silti. Uusia kohteita ovat Ateena, Budapest, Burgas, Dublin, Dubrovnik, Praha ja Venetsia.


Itse olen ehkä eniten innostunut tuosta Dubrovnikista.. Olen aina halunnut päästä Kroatiaan ja Dubrovnik olisi loistava kohde loppukesän lomalle! Pikainen silmäily osoittaa, että sinne pääsisi halvimmillaan noin kahdellasadalla eurolla. Dubrovnik oli Venetsian kanssa kallein näistä uusista reiteistä. Menopaluu Budapestiin irtoaisi elokuussa hieman reilu satasella ja Dubliniin ja Prahaan pääsee molempiin elokuussa vähän alle satasella viideksi päiväksi. Ihan kohtuullisen halpaa siis. Näiden lisäksi Norwegianilla pääsee keväästä lähtien Tukholman tai Oslon kautta esim. New Yorkiin. How cool is that? Halvin viikon reissu Nyciin oli 640€, joka ei kyllä mielestäni ole niin halpa,. Halvempiakin olen jostain bongannut!

En ole itse koskaan lentänyt Norwegianilla, mutta olen kuullut siitä pelkkää hyvää. Lennolla on käytettävissä ilmaine wi-fi, joka on vielä aika harvinaista. Matkan hintaan ei kuulu ruumaan menevää laukkua, mutta sen saa halutessaan ottaa matkaan vaan 9€:llä (ainakin Lontooseen tultaessa), joka on esimerkiksi Ryanairiin (High season £25/laukku!) verrattuna ihan törkeän halpa!

Mikä on suosikkinne uusista kohteista? 

6 kommenttia:

 1. Wau, mahtavaa! Tätä uutista olinkin odottanut, mutta jostain syystä olin jo unohtanut koko jutun! Hyvä siis, että lueskelin täältä! :) suosittelen Norwegiania lämpimästi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä siis, että kirjottelin tänne tästä. :) Ajattelin, että teitä saattais kiinnostaa!

   Poista
 2. Mahtavaa! Dubai kelpaisi tässä kohtaa mainiostio :--)

  VastaaPoista
 3. Prahaan mennään joskus! Norwegian vois aloittaa Tku-Lontoo lennot ;)

  VastaaPoista