perjantai 7. joulukuuta 2012

Pullaa!

J: Eilen tosiaan juhlistettiin Annan kanssa itsenäisyyspäivää leipomalla pullaa (ja syömällä pitsaa, todella isänmaallista..). Ei oltu kumpikaan leivottu pullaa moneen vuoteen, mutta ihan hyvin onnistui kuitenkin. Täältä maasta ei löydy kardemummaa ja raesokeriakaan ei ollut päälle, joten pullat näytti ihan sämpylöiltä. Puolesta taikinasta tuli korvapuusteja ja ne ainakin katosivat todella nopeasti parempiin suihin.. On se kumma miten paljon pullaa pieniin poikiin mahtuisi.. ;)

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Mä en sitten nähnyt niitä Linnan juhlia. Tai no yritin katsoa poikien kanssa netistä, mutta he kyllästyivät parin minuutin jälkeen ja halusivat kuunnella youtubesta Tom Jonesin She's a ladya.. Sitä me sitten kuuntelimme koko illan ja potkittiin sisäfutista.. Kuka nyt mitään pukuja jaksaiskaan tuijottaa tv:stä. Eikä oikeastaan ole tarvekaan, kun kaikki parhaat (eli joka blogissa ne samat viisi kuusi..) ja huonoimmat näkee tänään netistä tänään.

Photobucket
Photobucket

Tänään jatkuu leipomispuuhat, nyt olisi vuorossa juustokakku. Teen ihan uudella reseptilla ja uusilla aineilla, joten saas nähdä mitä siitäkin tulee. Lisäksi olisi vuorossa vähän siivoilua, pitäisi ehtiä spinnigiin polttamaan pullakalorit pois ja illalla tyttöjen kanssa pubiin! Nyt siis hommiin, adios!

7 kommenttia:

 1. alkoi tekee mieli pullaa!

  VastaaPoista
 2. Irlannista löydettiin kokonaisia kardemummia ja murskattiin niitä :D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa :D Pitääkin katsoa jos sellasii löytyis täältäkin..

   Poista
 3. great photos!

  xo Jennifer

  http://seekingstyleblog.wordpress.com

  VastaaPoista