tiistai 4. joulukuuta 2012

mustaa, harmaata ja vähän lisää harmaata

Photobucket
Photobucket
Photobucket

neule Mango
liivi H&M
housut Bershka
kengät Ellos
käsikoru Monki

R: Tässä muutama asukuva tältä päivältä!  Kuvista tuli kiireessä melkeen sellaisia päättömiä old school-asukuvia, kuka muistaa sen ajan kun kaikki asukuvat oli päättömiä? Heh, tai sitten naama oli sotkettu/peitetty ettei bloggaaja paljastu. Hieman on blogit muuttuneet, onneksi. Tänään päällä oli mustaharmaata, itse tykkäsin tosi paljon tästä asusta. Ellokselta monta vuotta sitten ostetut Duffyn ylipolvensaappaat ovat palvelleet kiitettävästi jo monta talvea, nyt kovilla pakkasilla otin ne taas käyttöön ja edelleen tykkään niistä. Tällä kertaa käänsin varret, oikeasti ne ylettyy melkeen puoleen reiteen asti. Mietin muuten äsken kun latasin nämä kuvat koneelle, että tämäkin asu näyttäisi niin paljon kivemmalta ulkona oikeanlaisessa ympäristössä kuvattuna. Kiva ympäristö saa asutkin näyttämään paljon mielenkiintoisimmilta, vai mitä mieltä olette? 

Kävin tänään monimuuttujaharjoitusten (jee, vika kerta!) jälkeen Postissa hakemassa Jennan lähettämän paketin, josta paljastui ihan mielettömän kivoja yllätyksiä. Voisin kuvata paketin sisällön teille huomenna, tänään ei taida valo enää riittää. Mun oli tarkoitus mennä tänään salillekin, mutta kello onkin jo niin paljon etten taida ehtiä. Kirjoittelin äsken Samsungille taas kokemuksia testikamerasta ja hoidin muitakin enemmän tai vähemmän tärkeitä asioita (laskuja, blogeja, työhakemuksia) tässä koneella, enkä yhtään huomannut että kello on jo noin paljon. Mihin tämä aika oikein katoaa? Tenttinkin pitäisi lukea. Nyt moodle auki ja tenttimatskut esille, moikka!

5 kommenttia:

 1. I love your boots...I can never find boots that fit above my knees because I'm tall and I have long legs. RoRos World

  VastaaPoista
 2. toimiva asu kyllä! rakastan nahkaliivejä :)

  VastaaPoista
 3. very beautiful color, you look amazing)

  Riikka,Jenna, I follow you blog, I hope you follow me back)))

  -Alexander and Elena
  www.lifeallen.com


  VastaaPoista
 4. Riikka,Jenna, please follow me GF))

  VastaaPoista