maanantai 3. joulukuuta 2012

maanantain kuulumisia

Photobucket
Photobucket
Photobucket

R: Onpas ulkona kylmä! Kävin aamulla työhaastattelussa yhdessä vuokrafirmassa ja mietin kauan että mitäs ihmettä tonne voi laittaa päälle ettei jäädy ihan jääpuikoksi, mutta ettei kuitenkaan tule liian kuuma kun kävelee reilun kilsan matkan.. Päädyin lopulta ihan toimivaan ratkaisuun, kerrospukeutuminen kannattaa! Viime talvena ihastuin kaluspaita+neule yhdistelmään, ei näytä yhtään niin tylsältä kun pelkkä neule ja kauluspaita tekee asusta vähän skarpimman, sopii hyvin siis työhaastatteluunkin!

Photobucket
Photobucket

Hyvä kun kotiin tullessa törmäsin rappukäytävässä postinjakajaan ja kotioven avattuani huomasin, että postiluukusta oli tiputettu sellanen isokokoinen kirje -saapumisilmoitus. Postinjakaja oli siis soittanut ovikelloa, mutta eipä täällä tietenkään ketään ollut avaamassa. Jos olisin ollut ihan muutaman minuutin aikaisemmin kotona, olisi saanut heti sen paketin, nyt joudun odottamaan huomiseen että saan sen haettua Postista. Paketissa on jotain Jennalta, olen jo viikon odottanut että koska se tulee ja tietty se tuli just tänään kun en ollut aamupäivällä kotona! En mä yhtään malttamaton ole, enpä.. Tänään tuli toinenkin paketti, jonka lähetti toi aamulla. Taisi mulle tarkoitettu joululahja paljastua, tuli nimittäin poikaystävän nimellä isokokoinen Jumpin-pahvilaatikko, hmmm, mitäköhän siellä olisi? Arvatkaa olenko kurkannut tonne laatikkoon.. En!

Nyt mä taidan alkaa laittaa ruokaa, gourmet tonnikalapastat tulossa! Ihanaa talvista viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Great post!

  Kisses,
  Silvia

  http://rock-and-roses.blogspot.ro/

  VastaaPoista
 2. so cute!!!
  kisses from Milano
  http://sienastyle.blogspot.it/

  VastaaPoista
 3. Se on muuten tosi ärsyttävää, kun joutuu odottelemaan paketin hakua seuraavalle päivälle. Niin ja kuule eipäs kurkita joululahjoja etukäteen ;)

  VastaaPoista