tiistai 4. joulukuuta 2012

London by night

J: Joulun aikana Lontoossa on parasta ehdottomasti jouluvalot. Varsinkin Oxford Street ja Regent Street heräävät joulunaikana eloon ihan erillä tavalla kun vaikka alkusyksystä.. Elämä ei kaduilta tosin koskaan lopu, mutta jouluvalot tuovat sinne ihan oma fiiliksensä..

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Big Ben ei mitään valoja kaipaa, London Eyestä puhumattakaan.. Olin lauantaina pitkästä aikaa pimeän tultua tuolla suunnalla ja olin jo melkein unohtanut, kuinka siisti London Eye on valaistuna.. Melkein jopa upeampi kuin päivällä!

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Jos jouluvaloista, tai yleensäkin valoista, ei saa muuten tarpeeksi, niin kannattaa käydä Hyde Parkin Winter wonderlandissa. Ei tosin kannata mennä illalla tai viikonloppuna, varsinkaan lauantai illalla niin kuin me erehdyimme tekemään.. Väkeä oli kuin Börssin opiskelijabileissä, niin kuin turkulaistunut kaverini asian ilmaisi ;) Ihan siisti paikka se kuitenkin oli, tosin en kyllä menisi uudestaan ainakaan tänä vuonna!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Winter wonderlandissa katsoin tehtäväkseni pelastaa nallet roikkumasta siellä kylmässä! Viidellä punnalla sai kuusi palloa ja kahdella korilla olisi voittanut pienen nallen ja neljällä ison. "Entisenä" koripalloilijana otin haasteen vastaan ja olin melko varma, että kävelisin kotiin nalle kainalossa.  Taitoni olivat kuitenkin sen verran ruosteessa, että onnistuin heittämään kaikki heitot ohi, fail! Oon tosin varma, että tuollaiset pelit ovat huijausta eikä niistä voi oikeasti mitään voittaa. Oli kuitenkin pakko testata :D

Sellainen on jouluinen Lontoo. Mä niin rakastan sitä kaupunkia!

6 kommenttia:

 1. Me käytiin tuolla joskus arkena ja sillon ei ollut yhtään ruuhkaa. Mä myös voitin sieltä itselleni nallen. :) -Piitu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa:) Pojatkin oli voittanut itselleen apinat sieltä, miksi mä en saanut mitään? :D

   Poista
 2. Täällä Zürichissa on myös ihan älyttömän hienot valot! Pitääpi mennä kuvailemaan niitä viikonloppuna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa :) Pitääkin käydä sun blogista katsomassa sitten kuvia!

   Poista