maanantai 10. joulukuuta 2012

lahjaksi elämys?

R: Onko kaikki joululahjat jo ostettu? Jos ei, niin haluaisin muistuttaa että aina lahjaksi ei tarvitse ostaa mitään tavaraa. Lahjan ostaminen voi olla joskus tosi vaikeaa, mitä ostaa sellaiselle, jolla on jo kaikkea? Tai sellaiselle, joka sanoo ettei tarvitse mitään? Tai sellaiselle, joka vastustaa jouluista tavaroiden hamstraamista? Miten olisi ?


Mä sain alunperin idean elämyslahjan ostamiseen, kyn kysyin Jennalta mitä hän haluaisi lahjaksi. Vastauksena oli että ei välttämättä mitään tavaraa. Mennään vaikka leffaan ja syömään ja sä maksat. Tiedän lähipiiristä muitakin, jotka aikovat tänä vuonna antaa lahjaksi elämyksiä ja kokemuksia. Jos leffa ja ruokailu tuntuu tylsältä vaihtoehdolta, niin kannattaa tutustua Elämyslahjojen valikoimaan. Valikoimasta löytyy tosi paljon hyviä lahjavaihtoehtoja. Miten olisi vaikkapa olutkoulutus isälle, suklaatasting äidille, mikroautoilua veljelle, geelikynnet siskolle tai drinkkikurssi kavereille? myy tosi paljon erilaisia elämyksiä, pienellä budjetillakin saa ostettua elämyksen lahjaksi, esimerkiksi ElämysLahjat Mini-paketti maksaa vaan 29 euroa ja lahjan saaja voi itse valita paketin elämyksistä itselleen mieluisen. Elämyksiä on saatavilla eri puolilla Suomea. Me saatiin yhteistyön tiimoilta mahdollisuus testata tuota Mini-pakettia ja paketista löytyi kivoja elämys-vaihtoehtoja täältä Turun seudultakin. Joulun jälkeen saatte ehkä tietää mihin elämykseen me päädyttiin..


Lahjaksi voi antaa myös esimerkiksi Elämyslahjojen lahjakortin, jolla lahjan saaja voi lunastaa itselleen mieluisen elämyksen. Lahjakortit on voimassa 12 kuukautta, joten lahjan saajalla on hyvin aikaa käyttää elämys. Kannattaa tutustua Elämyslahjojen valikoimaan, sieltä löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Ja hei, elämyksen ostamisessa on sekin hyvä puoli, että eipä ainakaan tarvitse lähteä kauppoihin jouluruuhkaan kiertelemään, sillä lahjan saa tilattua lahjakorttina kotiin tai sähköpostitse. Lahjakortin ostamisessa on ainoastaan se huono, että ei saa paketoida lahjaa! Tai voihan lahjakortinkin paketoida vaikka tyhjään pahvilaatikkoon ;)

HUOM! Koodilla JOULULAHJAT_MIINUS10 saa 10% alennusta elämyksistä.

Onko joku ostanut lahjaksi elämyksiä? 

Postaus on toteutettu yhteistyössä Elämyslahjojen kanssa.

1 kommentti: