tiistai 11. joulukuuta 2012

Kukkurukuu

J: Böö Eilen lähti viimeinen kokonainen viikko Englannissa käyntiin tänä vuonna! Ensi viikon perjantaina on lento Suomeen ja odotan sitä kuin lapsi jouluaattoa. Tai enemmänkin! Viime viikot on mennyt ihan mukavasti ja nautin elämästä täällä, mutta ikävä kotiin on kova.. 10 päivää enää, jee! Tässä vähän kuvia viime päiviltä..

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Viikonloppu meni lähinnä Annan kanssa hengaillen.. Käytiin pari kertaa pubissa ja salilla, syömässä ja nukuin liikaa. Eilen sain hyviä uutisia, olin voittanut poikien koulun arpajaisissa £100 lahjakortin John Lewisille, siistiä! Loput joululahjat siis taidan ostaa sieltä..
Olin myös pilateksessa ja lounaalla yhden espanjalaisen aupparin kanssa. Puhuttiin vaan joulusta. Tuntuu, etten osaa ajatella mitään muuta tällä hetkellä.. No okei, nyt mun ajatukset pyörii tuossa kuvassa näkyvässä juustokakussa, tekisi mieli mennä alakertaan ja syödä se loppuun jääkaapista. Ja samoin tuossa suklaassa, miksi söin sen jo? Pitäisi lähteä käymään kaupassa ja postissa, pakko varmaan ostaa jotain herkkuja siinä samalla ;) Ansaitsen ne, sillä oon viimeisen kymmenen päivän aikana käynyt salilla yhdeksän kertaa ja kaiken lisäksi mulla on kurkku ihan törkeän kipeä ja muutenkin vähän voimaton olo. En voi todellakaan nyt tulla kipeäksi, joten pakko pitää yksi löysäilypäivä.. Bye!

Ps. Kuka tietää otsikon biisin? Mä rakastuin siihen juuri!

8 kommenttia:

 1. Teiän blogi päivitty tänään ekan kerran blogilistalle sitten itsenäisyyspäivän :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outoa, kyllä mulla näyttää että se olisi päivittynyt? Ongelmia blogilistalla on kyllä ollut useinkin, suosittelen jatkossa seuraamaan tätä blogia bloggerin/facebookin/bloglovinin kautta..

   Poista
 2. tuttu biisi! soittoäänenä kännykässä.. :D

  VastaaPoista
 3. Kakkuohjetta kehiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, voisin sen jossain vaiheessa jakaa :)

   Poista