tiistai 11. joulukuuta 2012

kimallusta ja farkkua

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket


liivi Bershka
neule Forever 21 
housut Primark
sormukset JC

R: Törmäsin vähän aikaaa sitten jossain blogissa (en millään muista missä!) asuun, jossa oli yhdistetty vaalea farkkuliivi ja kimalteleva neule. Ihastuin asuun niin paljon, että päätin kokeilla samanlaista yhdistelmää itsekin. Tykkään! Kuvista ei kovin hyvin huomaa, mutta tuossa neuleessa on siis sellaisia hopeisia ja kultaisia kimaltelevia lankoja. Sain tämän paidan viime jouluna Jennalta Barcelonan tuliaisena, mun mielestä tällanen kimalteleva neule sopii tosi hyvin talveen! Keväällä ja kesällä tätä ei oikeen tullut käytettyä, mutta nyt viime aikoina kyllä senkin edestä. Mitäs tykkäätte tästä yhdistelmästä?

Mun pitäisi pian lähteä käymään Postissa, siellä olisi muutama paketti odottamassa. Ei kyllä tällä kertaa mitään itselleni, vaan joululahjoja ja Avonin tuotteita. Postin mukana tuli tänään muuten kiva yllätys, joulukuun Livbox! Siitä lisää myöhemmin, taidan paljastaa sisällön täällä blogissa vasta huomenna, etten pilaa niiden yllätystä, jotka eivät omaansa ole vielä saaneet. Ideana toi livbox on kyllä mielettömän kiva, en yhtään valittaisi jos joku haluaisi tilata sen mulle lahjaksi. Siinä muuten hyvä lahjaidea muillekin!

4 kommenttia:

 1. Heeei mä en oo viel saanu tota livboxia, joten älä kerro mitä se sisältää! :-D En oo kyl postiakaan tänään vielä hakenut... jos se siis ihan postilaatikkoon piti tipahtaa. :)

  VastaaPoista
 2. Tosi ihana asu ja tosi kiva toi teidän banneri :)

  VastaaPoista
 3. Sopii muuten tosi kivasti tuo kimallus & farkku!

  VastaaPoista
 4. Lovely!
  http://littlesweetsa.blogspot.com.es/

  VastaaPoista