sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Jump in - Jumpin!R: Vaihdettiin poikaystävän kanssa lahjoja jo perjantaina ja katsokaa mitä mä sain! Jumpinin! Ihana ihana ihana lahja, olen oikeasti pitänyt tätä melkeen koko ajan sen jälkeen kun sain tämän. Mukavan pehmeä ja iso, sopii hyvin mulle kun muutenkin käytän kotona mahdollisimman rentoja vaatteita. Olen niitä ihmisiä, jotka vaihtavat kaikki "oikeat" vaatteet (farkut, rintsikat jne) kotirentoiluvaatteisiin heti kotiin tullessa, joten käytän tämän varmaan ihan puhki ennen kevättä. 

Tänään ollaan käyty Jennan kanssa moikkaamassa Jakkea ja ruokaostoksilla, nyt on juustoja ja kaikkea muuta hyvää perinteisten jouluherkkujen lisäksi. Illemmalla leivottiin pipareita ja glögijuustokakkua, nam! Kaikki alkaa pian olla valmista joulua varten, huomenna saakin sitten keskittyä syömiseen ja joulupukin odotteluun.. Onko teillä kaikki jo valmista joulua varten?

4 kommenttia:

 1. Kuulun kans niihin jotka vaihtaa vaatteet heti ku kotiin pääsee! Rintsikoita en kuitenkaan vaihda, mutta korvikset ja muut korut otan pois :D Hyvää joulua :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no mä en vaihda rintsikoita, otan ne vaan pois :D

   Poista
 2. Ihana lahja, suorastaan täydellinen!

  Ihana joulua Teille tytöt ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ihan täydellinen :) Kiitos, vähän myöhässä.. ;)

   Poista