tiistai 25. joulukuuta 2012

joulun tunnelmia


R&J: Hauskaa Joulua kaikille! Kai olette syöneet hyvin ja ottaneet rennosti? Meillä meni eilen aatto aika perinteisen kaavan mukaisesti, aamulla tehtiin loput ruoat valmiiksi, katsottiin joulurauhan julistus ja syötiin riisipuuroa, käytiin lumisella lenkillä, saunottiin joulusaunassa, syötiin hyvin ja jaettin lahjat. Mun joulun tunnelmia voi muuten seurata Instagramista, olen siellä nimimerkillä riikka_ni. Sain eilen mielettömän ihania lahjoja, olin selkeesti ollut kiltti tänä vuonna. Ajattelin ainakin Jennan lahjan esitellä täällä heti kun saan sen kuvattua. Sain jotain, mistä olen haaveillut jo pitkään, jotain mistä olen täällä blogin puolellakin monesti haaveillut..

Nyt taidan alkaa lukea lahjaksi saamaani kirjaa (tai  muiden kanssa suunnittelemaan meidän Lontoon matkaa) ja odotella että on taas ruoka-aika, hih. Illemmalla mennään tyttöjen kanssa Ellin luo istumaan iltaa. Kiva nähdä kaikkia taas ja Tuiskuakin pitkästä aikaa. Varmaan viime joulunakin totesin saman, mutta niin kiva kun kaikki "vanhat" kaverit on Salossa taas samaan aikaan. Heippa!

4 kommenttia:

 1. Syöty on ja rentoilu jatkuu. :) Ihanaa joulua, eihän se vielä ole ohi laisinkaan! :)

  VastaaPoista
 2. ihan alkaa tehdä mieli perinteisiä jouluruokia, ihanan näköistä! haha olin varma että söisin jouluna mielummin paellaa ja tapaksia kuin laatikoita ja rosollia, mutta taidan perua puheeni:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä jouluna pitää jouluruokia saada ;)

   Poista