lauantai 1. joulukuuta 2012

joulukuun ensimmäinen

Photobucket
Photobucket

R: En voi uskoa että on jo joulukuu! Mä olin taas niin vauva, että ostin itselleni suklaakalenterin. Eihän joulua tule ilman suklaakalenteria. Suklaakalenterin lisäksi mulla on Veikkauksen kalenteri, jonka äiti lähetti. Siitä on tullut jo ihan perinne, että äiti postittaa meille joulukalenterit joka vuosi! Mä olen kiltisti aina raaputtanut luukun kerrallaan, vaikka vähän tekisi mieli raaputtaa koko kalenteri kerralla ja nähdä tuliko voittoja. Olisi se 20 000 euron voitto ihan kiva! Sillä saisi ihan kivoja lahjoja ostettua läheisille.

Joulukuun eka tarkoittaa myös sitä, että pikkuveljellä on synttärit. Joka vuosi kauhistelen samaa asiaa, miten pikkuveli voi olla jo niin vanha. Itsehän en ole moneen vuoteen enää vanhentunut. Mutta, nyt mä menen keittämään puuroa, heippa! Hauskaa viikonloppua (ja joulukuuta) kaikille!

10 kommenttia:

 1. mä kattelin eilen marketin joulukalenterivalikoimaa ja olin jo kiikuttamassa kassalle disneyprinsessakalenteria (sellaista jättimäistä 15e maksavaa) kunnes tajusin, että eiei :D jotenkin nyt kaduttaa kovasti..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tollanen parin euron kalenteri on vielä ihan jees ;)

   Poista
 2. Sekä suklaakalenteri että Veikkauksen arpakalenteri on kyllä ihan pakollisia vuodesta toiseen! Mukavaa joulun odotusta :)

  VastaaPoista
 3. Nice blog :)
  Would u like to follow each other via GFC and Bloglovin?
  Let me know :)

  Kisses!

  http://gagcloud.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! I think that i follow you already :)

   Poista
 4. I follow you and I hope you will reciprocate...
  http://www.5minutiearrivo.com/

  VastaaPoista
 5. Thanks, i'll visit your blog :)

  VastaaPoista