sunnuntai 9. joulukuuta 2012

joulu sitä joulu tätä joulu joulu joulu

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

R: Täällä on vietetty rentoa viikonloppua! Eilen käytiin katsomassa veljen korispeliä ja salilla, tänään käytiin kiertelemässä Ikeassa ja Myllyssä. Kamala kun oli paljon ihmisiä liikenteessä, oikeen kunnon joulukaaos! Siinä kyllä karkaa joulumieli nopeasti jonnekin kauas pois, jos joutuu ruuhkassa tekemään jouluostoksia. Onneksi meillä ei ollut mitään kovin pakollista ostettavaa, niin ei tarvinnut menettää hermoja kassajonoissa.. Mä en lopulta ostanut muuta kun Ikeasta tollasen mustan kynttiläalustan ja erilaisia kynttilöitä (mm. joulun tuoksuisen tuoksukynttilän!). Nyt on ihanan tunnelmallista kun kynttilät palaa, joululaulut soi ja tuoksuu jouluiselta. Tajusin tänään illalla, että pakko ehtiä ensi viikonloppuna käymään Suurtorin joulumarkkinoilla, nehän on ensi viikolla jo viimeistä kertaa. Pian ihan oikeasti on jo joulu, kaksi viikkoa enää! 

En muuten tykännyt yhtään noista uusista Dark-dumleista! Yleensä tykkään dumleista, ne lakudumlet on ihan parhaita, mutta noi tumman suklaan makuiset dumlet ei ollut yhtään mun makuun. Ne kelpaa ainoastaan kuvausrekvisiitaksi. Suklaasta puheenollen, toi tuoksukynttilä näyttää pelottavan paljon suklaalta! Ihan kun lasissa olisi suklaavanukasta, tekisi melkeen mieli maistaa. Ehkä en kuitenkaan. Mutta joo, nyt taidan katsoa pari jaksoa Modern Familya, koukutuin taas uuteen tv-sarjaan. Heippa!

2 kommenttia:

  1. Tumma suklaa on hyvää ja toffee on hyvää, mutta yhdistelmä ei kuulosta niin hyvältä. Pakko silti maistaa noita uusia dumleja joskus!

    VastaaPoista