torstai 6. joulukuuta 2012

itsenäisyyspäivän opiskelua

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

R: Täällä ei ole tänään pahemmin ehditty itsenäisyyspäivästä tai vapaapäivästä nauttia, sillä koko päivä on mennyt lukieassa. Huomenna on tentti ja koska lukeminen on vielä ihan vaiheessa, niin tämä itsenäisyyspäivä on mennyt aika tiiviisti nenä kiinni kirjassa. Tai okei, nenä kiinni läppärin ruudussa jos tarkkoja ollaan, sillä pitkästä aikaa lähes kaikki tenttimateriaali on sähköisessä muodossa, ainoastaan yksi kirja on ihan oikeasti kirjana. Se yksi kirja sattuu olemaan mun vanha pääsykoekirja, jota tuli hieman luettua sillon keväällä 2009. Tuli ihan nostalginen olo kun sitä lueskelin. Oli muuten ihana lukea kerrankin suomeksi, tässä vaiheessa opintoja meillä on lähes kaikki kirjat englanniksi, tämänkin tentin toinen kirja ja kolme artikkelia on englanniksi.

Onneksi tentti on pian ohi ja sitten onkin viikonloppu, menetetty vapaapäivä ei haittaa yhtään kun edessä on vapaata! Lisäksi mulla alkaa olla kaikki pakolliset opiskelujutut pian kasassa tältä syksyltä, ensi viikolla on vielä yksi seminaari ja siihen liittyvä oppimispäiväkirja pitäisi kirjottaa, mutta muuten voikin pikkuhiljaa siirtyä lomatunnelmiin. Toivon kyllä että saisin jotain työkeikkoja tähän joulukuulle, mutta onhan työt ihan eri kun opiskelu. Mä taidan nyt kurkkia iltapäivälehtien nettisivuilta miltä linnan juhlissa näytti ja sitten jatkan lukemista, vielä olisi liikaa luettavaa jäljellä. Kuka katsoi linnan juhlia? Näkyikö hienoja pukuja ja kampauksia?

3 kommenttia:

 1. Onks ton kirjan nimi matkalla nykyaikaan vai katonks iha vääri? :D näyttää samalta ku meil oli siit tentti! Ekaa kertaa elämässäni joudun uusimaan! ;( onnea tenttiin!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo matkalla nykyaikaan! Mun rakas pääsykoekirja, joka oli meillä myös sosiaalipolitiikan perusopintojen ekan kurssin yhtenä kirjana ja nyt se tuli taas vastaan taloussosiologian puolella. Millasen kurssin kirjana teillä tuo oli? Niin ja kiitos, tsemppiä uusintaan!

   Poista
  2. Sellasel kurssil kun suomalainen arki, elämä ja yhteiskunta.... Kamala kirja. Yhtä tuskaa! :s kiitti, sitä tarviin! :)

   Poista