torstai 20. joulukuuta 2012

I'm off to Finland!

Photobucket

J: Vähän tämän päivän fiiliksiä.. Olen pakannut, siivoillut niin omaa huonetta kun koko taloakin, pakannut vähän lisää, naamakriiseillyt, käynyt Annan kanssa lounaalla ja ostamassa New Lookista pari korua, stressannut vähän lisää pakkaamisesta ja viettänyt vielä vähän aikaa poikien kanssa.. Nyt tilanne on se, että mun laukku näytti äsken 19,2kg meidän huonolla vaa'alla ja melkein kaikki kamat on tungettu sinne sisään. Enää stressaan vaan sitä, että heräänkö aamulla (4.15!), tuleeko taksi, onko kentällä ruuhkaa ja muuta pientä.. Millon musta on tällainen stressaaja tullut? Voisi olla jo huominen ja voisin istua koneessa matkalla Helsinkiin. Tai autossa matkalla Saloon.. Tai Halikossa äitin ja iskän luona. Matkalaukun kanssa. Apua, nyt alan stressaamaan sitäkin, että selviääkö mun matkalaukku koneen vaihdosta.. Paniikkii!

Stressitön Jenna palailee (toivottavasti) blogin pariin viimeistään lauantaina Suomesta. Ihanaa, lomaa! Onko muilla jo loma alkanut?

3 kommenttia:

  1. Kannattaa ottaa se siltä kannalta, että jos laukku missaa vaihdon, niin ne tuo sen kovin mukavasti kotiinkuljetuksella ovelle saakka eikä tartte roudata painavaa laukkua itse paikasta toiseen ;)

    VastaaPoista
  2. ihanaa lomaa ja ihanaa kun pääset tänne suomeen pitkästä aikaa! itekin saavuin juuri kotiin vikasta tentistä ja jes, loma alkaa nyt !

    VastaaPoista
  3. ihanaa lomaa sulle!

    VastaaPoista