lauantai 22. joulukuuta 2012

I'm freezing!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Neule Forever21
Kengät, housut, hattu ja reppu Primark
Lapaset ja huivi H&M 

J: Selvisin kylmään Suomeen! Heräsin eilen aamulla ajallaan, lennot meni hyvin ja olivat ajallaan, matkalaukkukin saapui perille, joten ihan turhaan taas stressasin torstaina.. On kyllä kiva olla taas täällä! Eilinen meni ensin porukoilla ja ilta poikakaverin kainalossa. Syötiin vähän jouluherkkuja, juotiin viiniä ja vaihdettiin joululahjat. Sain ihan superkivoja lahjoja, saatatte kuulla niistä vielä myöhemmin.. ;)

Tänään tulin iltapäivällä Turkuun. Käytiin Riikan kanssa Motivuksella vähän treenailemassa, oli kyllä aika hassua olla yhdessä salilla! Naureskeltiin vaan toisillemme ("onks mullakin noin iso haba..?"). Riikka otti ennen lähtöä asukuvat musta! Hyi että, oli kyllä vähän kylmä kuvailla.. Mä löysin onneksi tuon karvahatun porukoiden luota, kun muuten asustus ei ollut kovinkaan talvinen. Mun ainoa talvitakki on vuokraamassani varastossa täällä Turussa ja piti käydä hakemassa se tänään sieltä, mutta arvatkaa vaan jäikö sen avain Saloon.. Hyvä Jenna! Taidan siis pysyä siihen saakka sisällä, että pakkaset menee ohi!

Meillä on illalla meillä on tyttöjen kanssa pikkujoulut, joten pitäisi tästä pian lähteä ajelemaan Saloon päin. Riikkakin tulee sinne melkein viikoksi, jee! Eli asukuvia ja toivottavasti niitä monien toivomia yhteiskuvia tulossa varmaan.. ;) Hauskaa lauantaita kaikille!

2 kommenttia: