torstai 6. joulukuuta 2012

Happy Independence Day Finland!

J: Suomessa juhlitaan tänään itsenäisyyspäivää! Meillä on ollut aina perinteenä mennä itsenäisyyspäivänä pappan luo kahville, sillä samalle päivälle osuu hänen nimipäivät. Iltaisin ollaan katsottu tv:stä linnan juhlia, polteltu kynttilöitä ja juotu glögiä.. Itsenäisyyspäivä on yleensä toiminut hengähdystaukona ennen kiireistä joulunaikaa, viimeisiä tenttejä ja deadlineja. Täällä Englannissa tänään on luonnollisesti ihan normaali arkipäivä, tuntuu hassulta. Aamu tosin alkoi Maamme-laululla. Oli pakko soittaa se pojille ;)

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Ajattelin juhlia päivää leipomalla pullaa! En ole moneen vuoteen leiponut, joten saa nähdä mitä siinä käy. Illalla on varmaan pakko katsoa linnanjuhlia.. Kai ne näkyy jostain netistä?

Kuvat on muuten viikon vanhoja, kun käytiin Elinan kanssa aamukävelyllä Verulamium-puistossa. Sillon oli aika samanlainen ilma kun tänään, nolla astetta lämmintä ja aurinko paistoi. Ihana ilma siis! Nyt kaupan kautta leipomaan, see ya!

Hauskaa itsenäisyyspäivää!

10 kommenttia:

 1. Very nice pictures, especially the last one :) xx

  VastaaPoista
 2. Hei! Olen alkanut lukea blogia ilmeisesti juuri sen jälkeen kun olet lähtenyt englantiin. Miettisin vain että miksi halusit pitää välivuoden? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aina halunnut asua Englannissa ja au pairin jutut tuntuivat omalta. Lisäksi keväällä tein pitkän sijaisuuden ja opiskelimotivaatio katosi siinä samalla jonnekin todella syvälle maan rakoon, joten ajattelin välivuoden tulevan hyvään saumaan!

   Poista
 3. Beautiful pictures!, amazing place!!
  You have a great blog, i'm following you now!, i hope you can follow me too :)
  Kisses!

  VastaaPoista
 4. Ainakin mtv3:n nettisivuilla tulee suorana linnanjuhlat, toivottavasti näkyy sielläkin! Ja ihana toi viimeinen kuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yle Areenasta näkyi myös :)

   Poista