maanantai 17. joulukuuta 2012

Halpaketjun kevät

J: Muut muotibloggarit (okei mä en laske itseäni muotibloggariksi) selailevat innolla S/S13 muotinäytöskuvia, mutta mitäs mä teen? Bongailen Primarkin ensi kevään ja kesän vaatteita facebookista, haha.. Eikö se ole melkein sama? Kuitenkin halpaketjut ottavat vaikutteita näistä isoista muotiyrityksistä.. Oikeasti löysin nämä kuvat puoliksi vahingossa Dailymailin sivuilta ja ihastuin heti.. Jos kevät näyttää tältä, se saa mun puolesta tulla vaikka heti! Tai siis heti joulun jälkeen..

Photobucket

Farkkua, farkkua, farkkua.. Tykkään! Oon aina vähän vierastanut farkku-farkkuyhdistelmää, mutta näissä kuvissa se ainakin toimii.. Pakko varmaan uskaltautua kokeilemaan sitä itsekin joskus. Iso tykkäys myös tuolla inkkarikuviolle, se on mun suosikki!

Photobucket

Mites noi kengät?? Kiilakorkotennarit eivät osan kauhuksi häviä keväällä katukuvasto mihinkään.. Päinvastoin, ne jatkavat tulemistaan. Mulla on omat vielä hankkimatta, vaikka kivoja onkin näkynyt aika monessa paikassa..

Photobucket

Nahkaliivi on myös pakko vihdoin hankkia! Yritin metsästää sitä jo syksyllä, mutta en mistään löytänyt täydellistä. Lisäksi creepersit on ollut ostoslistalla jo pitkään. Yritin itseasiassa Primarkista viime lauantaina etsiä noita kyseisiä, mutta ei näkynyt vielä.. New Lookissa sovittelin jokin aika sitten melkein samanlaisia, mutta ne oli vähän huonot jalassa..

Photobucket

Viimeisinä pistää silmään kuviolliset housut. Ajatus leokuosisista housuista vähän kauhistuttaa, mutta oikealla tavalla yhdistettynä ne voisi olla ihan tyylikkäät.. Tai lisäämällä yläosaan jotain kuviota uppoaisin hyvin katukuvaan Lontoossa..

Onko oikein suunnitella kevään pukeutumista joulukuussa? Sanokaa, että on! Alan jo kyllästymään talveen.. Tai no talveen ja talveen, täällä näyttää mittari +8 ja aurinko paistaa.. 

6 kommenttia:

 1. wow! great stuff!!

  www.princessofcalifornia.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Onko noi ensimmäisen kuvan mintun vihreät kengät myös primarkista? Ihan PAKKO saada! Rakkautta ensi silmäyksellä <3

  VastaaPoista
 3. Onpa sinne tosiaan tulossa vaikka mitä ihanaa! Missäköhän itse pääsis käymään katsomassa livenä vaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lontoossa vaikka ;) Lähin taitaa olla jossain Saksassa kyllä.. Mutta Englannissa luonnollisesti parhaat valikoimat.. ;)

   Poista