lauantai 1. joulukuuta 2012

Haaveissa Pariisi

R: Aika moni taitaa tällä hetkellä kärsiä matkakuumeesta? Ainakin blogien perusteella voisi näin päätellä, monissa blogeissa on kaipailtu lomaa ja lämpöä. Täälläkin! Kenellekään tätä blogia pidempään seuranneelle ei varmaan ole jäänyt epäselväksi, että tykätään molemmat tosi paljon matkustelusta. Ollaan Jennan kanssa yhdessä reissattu pitkin Eurooppaa, tehtiin mm. ensimmäinen "omatoimimatkamme" monta vuotta sitten Varsovaan Nokialta tienatuilla rahoilla, käytiin pari vuotta sitten ihastelemassa talvista New Yorkia, vietettiin viime talvena super rento viikko Teneriffalla, ollaan kierrelty kolmesti yhdessä pitkin Lontoota ja niin edelleen.. Jokainen matka on ollut omalla tavallaan ikimuistoinen, muistan ne varmaan aina! Tällä hetkellä olisi ihana päästä jonnekin lämpimään, mutta myös jokin kaupunkiloma shoppailumahdollisuuksineen kelpaisi paremmin kun hyvin.

Nyt kun Jenna asuu Englannissa, ei olla päästy vähään aikaan tekemään mitään reissuja yhdessä. Olisi ihan mahtava päästä pitkästä aikaa yhdessä reissaamaan johonkin uuteen kaupunkiin, lomalle, viettämään siskosten välistä laatuaikaa. Yksi matkojen parhaista hetkistä on yleense se, kun lentokone laskeutuu ja edessä on ihana kiireetön kaupunkiloma uudessa, upeassa kaupungissa. Ja onko oikeesti mitään ihanampaa kun päästä itse näkemään kaikki ne nähtävyydet, joita aiemmin on ihastellut vaan matkaoppaiden sivuilla? Ollaan Jennan kanssa jo jonkin aikaa haaveiltu yhteisestä matkasta vaikkapa Pariisiin. Jenna ei ole koskaan päässyt käymään siellä ja itsekin vietin siellä vaan lyhyen kaupunkiloman monta vuotta sitten. Löysin Supersaverin sivuilta mahtavan kilpailun, jossa voi voittaa matkan valitsemaansa muotikaupunkiin, hieman olisi upeaa päästä Jennan kanssa Pariisiin.

Photobucket
Photobucket

Haluaisin päästä Pariisiin maistamaan kuuluisia Ladureen macaron-leivonnaisia, ihastelemaan Champs-Elysees'n kuuluisaa muotikatua, näkemään läheltä Moulin Rougen, shoppailemaan uusinta muotia ja maistelemaan kaikkia ihania juustoja ja viinejä. Pariisi on muotibloggaajan unelma! Sieltä löytyy kaikki mahdolliset merkit ja liikkeet. Pariisissa, jos jossain, voi illalliselle lähtiessä pukea päälle upeimman juhlamekkonsa ja överikorkeat korot, eikä siltikään ole ylipukeutunut. Pariisissa naiset ovat kauniita, miehet komeita ja viini halpaa. Varmaan ihan mielettömän inspiroiva ilmapiiri.

Haluaisin päästä kokemaan Pariisin tunnelman, kävellä kamera kaulassa pitkin Seinen rantaa, ihailla tyylikkäitä ihmisiä ja inspiroitua kaupungin tunnelmasta. Haluaisin päästä kiertelemään Pariisin suurimpaan ostoskeskukseen Lafayetteen, vaeltelemaan Le Marais'n alueen pienille kujille, jolloin välillä voisi poiketa pienissä erikoisissa liikkeissä tekemässä löytöjä ja välillä ihanissa tunnelmallisissa kahviloissa syömässä croissanteja ja juomassa erikoiskahveja. Pariisi on myös kahviloita rakastavan unelma! Shoppailun ja kahviloissa istuskelun lisäksi haluaisin päästä ottamaan ainakin 100 kuvaa Eiffel-tornista jokaisesta mahdollisesta suunnasta.

Photobucket
Takki Zalando, muut H&M

Mulle tulee Pariisista heti mieleen tyylikkäästi pukeutuneet ihmiset. Ja trenssit! En tiedä miksi, mutta jostain syystä yhdistän klassisen beigen trenssin aina Pariisiin. Kokosin Pariisista inspiroituneena asun, jossa haluaisin Pariisin kaduilla vaeltaa. Trenssi, raitapaita ja pillifarkut toimii ihan varmasti! Pariisi on mun mielikuvissa enemmän sellasen klassisen pukeutumisen kaupunki kun vaikkapa Lontoo. Vaikka mä en mikään klassinen pukeutuja olekaan, niin Pariisissa muuttuisin varmaan hetkeksi sellaiseksi kaikkien niiden tyylikkäiden ihmisten keskellä.

Haaveileeko joku muu Pariisista tai ehkä jostain muusta matkasta?

Wina trip with Supersaver!
Varaa lennot Supersaverilta ja saat matkasi halvemmalla!

1 kommentti:

  1. Kyllä täällä on yks joka on haaveillu pariisista jo monet monet vuodet! Sinne vaan on pakko päästä ja juurikin noi samat paikat haluaisin myös ite nähdä :)

    VastaaPoista