maanantai 3. joulukuuta 2012

Brick Lane

J: Taas on yhdestä Lontoo viikonlopusta selvitty! Elinan kanssa oli hauskaa niin kuin aina, vaikka hostelli oli kamala ja ilma välillä vähän liiankin kylmä.. Nyt mun pitäisi olla jo nukkumassa, mutta pakko tulla kirjoittelemaan tästä päivästä ja mun uusimmasta rakkauden kohteesta. Näitä taitaa tulla joka viikonloppu lisää..

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Brick Lane oli niin siisti. Mun on pitänyt käydä siellä viimeiset kolme kuukautta ja tänään sitten vasta selvittiin sinne asti.. Oltiin ensin vähän pihalla, että mistä löydetään koko katu, mutta löytyihän se sieltä melkein ilman kartan apua.. Brick Lanelta löytää monenlaista katutaidetta ja vintageliikkeitä, törmää moniin eri kulttuureihin ja näkee ties minkälaisia ihmisiä. Eli wauwau! Suosittelen. Sunnuntaisin siellä on aina markkinat, vähän saman tyylistä kun vaikka Camdenissa. Tosin jengi on vielä hipimpää ja vähemmän turisteja, enemmän hipstereitä.. ;)

Selviydyin kotiin pari tuntia sitten. Tänne oli tullut joulu, keittiössä oli kuusi ja olkkarin ikkunassa jouluvalot! Ihanaa! Huomenna on ohjelmassa mm. piparien leivontaa.. Oon tosi fiiliksissä joulusta ja odotan ylikaiken joululomaa, mutta samalla ahdistaa ajatus siitä, että joulun jälkeen kun tuun takas tänne, niin on tiedossa vielä noin seitsemän kuukautta tätä samaa arkea. Ei siinä oikeastaan mitään vikaa ole, mutta mutta.. Haluaisin saada jotain "hyödyllistä" tehtyä niiden kuukausien aikana, joten pakko varmaan ilmoittautua kielikurssille tai jotain. Käytän vaikka viimeiset senttini, siis pencet, siihen.. Nyt kuitenkin pitää mennä nukkumaan ja mietin tulevaisuutta sitten tulevaisuudessa..

Miltäs muuten näyttää Brick Lane? Onko kukaan käynyt siellä?

10 kommenttia:

 1. Oo, mä niiin haluan sun luo uudestaan kylään. Jokaisen sun Lontoo-postauksen myötä tajuan aina vaan paremmin, kuinka vähän mä oon siitä kaupungista nähnyt.

  VastaaPoista
 2. no mut hei meit odottaa ainaki dublini reissu ! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, pitää pian varata se! Niin ja Liverpooliin kanssa :)

   Poista
 3. Mun täytyy ehdottomasti ens kerralla käydä tuolla Brick Lanella!!!

  VastaaPoista
 4. näyttää mahtavalta!

  VastaaPoista
 5. Great post!

  Kisses,
  Silvia

  http://rock-and-roses.blogspot.ro/

  VastaaPoista